Свет

Твитер блокирао налог новинара који је објавио снимке са америчке "дрег забаве за све узрасте"

Ако 'дрeгфобија' значи да се противим одраслом мушкарцу обученом у жену који изводи сугестивне сексуалне плесове и понаша се изопачено пред малолетницима, можете ме назвати 'дрeгoфобом', поручио је Тејлор Хенсен
Твитер блокирао налог новинара који је објавио снимке са америчке "дрег забаве за све узрасте"Getty © Santiago Felipe / Stringer

Твитер налог америчког независног новинара Тејлора Хенсена привремено је суспендован због објаве снимака са божићне "дрег шоу представе за све узрасте", на којој је било и деце. У компанији су навели да је налог суспендован због "ширења говора мржње".

Гостујући на "Фокс телевизији" у емисији коју води Такер Карлсон, Хенсен је рекао да је Твитер захтевао да уклони објаву.

"Као одговор на моје извештавање о најсексипилнијој дрег представи за 'све узрасте' коју сам икада видео, био сам привремено блокиран и добио сам опцију да избришем свој твит или останем блокиран. Нећу да бришем свој твит, остајем при својим извештајима. Нисам прекршио услове коришћења Твитера, само сам изнео чињенице", нагласио је Хенсен.

Он је додао да су неки новинари све то негирали, иако се јасно види да су деца заиста била тамо.

На питање шта мисли зашто то све покушава да се прикрије и заташка, Хенсон је рекао да се ради о игри наратива и поменуо "дрегофобију".

"Ако 'дрeгфобија' значи да се противим одраслом мушкарцу обученом у жену који изводи сексуалне плесове и понаша се изопачено пред малолетницима, можете ме назвати 'драгфобом'", поручио је Хенсон.

Администрацији друштвене мреже се, по свему судећи, нису допали снимци које је Хенсен објавио, а ради се о божићној "дрег шоу представи за све узрасте" у Остину у Тексасу, где су учествовали разголићени стрипери, извођачи који су симулирали сексуалне односе, узимали напојнице од мале деце и питали их "да ли сте и даље збуњени.

Поред тога, део наступа у коме је дрег краљица изводила дечју песму "Рудолф, ирвас црвеног носа" у сексуализованој верзији "Скрудолф, ирвас црвених брадавица" док су истовремено двојица плесача којима је крзно прекривало само међуножје симулирали секс, пратио је снимак петорице мушкараца са роговима ирваса у доњем вешу који леже заједно у кревету. 

image
VV inauguration
banner