Свет

Тексашки "Божић за целу породицу": Голе вештачке груди, дрег краљице, стрипери и симулирање секса

Дрег краљица голих вештачких "груди" упитала дете: "Да ли си кренуо ка мојим грудима? Јеси ли гладан?" на наступу који је класификован као "погодан за све узрасте"
Тексашки "Божић за целу породицу": Голе вештачке груди, дрег краљице, стрипери и симулирање секса© Принтскрин/@TaylerUSA

На божићној "дрег шоу представи за све узрасте" у Остину у Тексасу учествовали су разголићени стрипери, извођачи су симулирали сексуалне односе, узимали напојнице од мале деце и питали их "да ли сте и даље збуњени", објавио је конзервативни амерички портал "Дејли колер".

Како је откривено захваљујући видео записима са догађаја који се шире друштвеним мрежама, дрег краљице су за време наступа давале експлицитне сексуалне коментаре и неретко се обраћале малој деци у публици и показивале им  вештачке груди. 

Један извођач голих вештачких груди упитао је дете: "Да ли си кренуо ка мојим грудима? Јеси ли гладан?", показују снимци које је на Твитеру поделио независни амерички новинар Тејлор Хенсен.

Поред тога, део наступа у коме је дрег краљица изводила дечју песму "Рудолф, ирвас црвеног носа" у сексуализованој верзији "Скрудолф, ирвас црвених брадавица" док су истовремено двојица плесача којима је крзно прекривало само међуножје симулирали секс, пратио је снимак петорице мушкараца са роговима ирваса у доњем вешу који леже заједно у кревету. 

Збуњени сте? Замислите како су се осећала деца од око 10 година која су дрег краљицама давале бакшиш или она које је извођач извео на сцену и упитао "Да ли се забављате, уживате, и јесте ли већ збуњени?".

На Фејсбук страници догађаја пише да су "сви узрасти су добродошли", а најављује се да ће ова божићна представа имати турнеју током празничне сезоне у градовима широм САД. 

image