Свет

Лудост на вишем нивоу: Жена са нормалним видом се добровољно ослепила (ВИДЕО)

Портпаролка руског МСП Марија Захарова реаговала је на видео снимак, поручивши да је ово застрашујућа прича и да би сваки доктор требало да је пошаље психијатру
Лудост на вишем нивоу: Жена са нормалним видом се добровољно ослепила (ВИДЕО)www.globallookpress.com © Monika Skolimowska/dpa

На друштвеним мрежама се појавио видео снимак жене, која је гостујући у једној емисији, рекла да се родила са нормалним видом, али да се добровољно ослепила.

На питање новинара да ли јој је жао зашто је то урадила, она је одговорила "не", јер мисли да је требало да се роди слепа.

"Свиђа ми се оваква каква сам сада. Можда је мало непријатно сетити се целе процедуре, али резултат ми сасвим одговара", казала је она.

Гост у емисији била је и једна докторка, која је рекла да "једноставно не може да разуме особу поред које седи да се намерно повредила, нашкодила свом здрављу".

"Ми, доктори, положили смо заклетву да ћемо помагати људима. Током живота видели смо толико трагедија и толико пацијената који би буквално дали све да врате изгубљени вид или здравље. Не могу ни да опишем како се тренутно осећам. Како можете рећи: 'Мислим да је требало да се родим слепа?'", упитала је докторка.

Портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова реаговала је на овај снимак, поручивши да је ово застрашујућа прича и да би сваки доктор требао да је пошаље психијатру.

"Ова жена, да будем озбиљна, преузела је тежак посао да покаже либералном друштву његову апсурдност и аутодеструктивност. Застрашујућа прича. Сваки доктор је требао да је пошаље психијатру. Али не у либералној диктатури", поручила је Захарова.

image
VV inauguration
banner