Свет

Расел Бренд код Такера Карлсона: Власт припрема Британце за рат с Русијом

Глумац се запитао и колико је Запад заинтересован да Украјина уђе у НАТО, али и довео у питање постојање Северноатлантске алијансе
Расел Бренд код Такера Карлсона: Власт припрема Британце за рат с Русијом© Printscreen/X/Tucker Carlson

Власти Уједињеног Краљевства припремају становништво за могући рат с Русијом, рекао је британски глумац Расел Бренд гостујући у новој емисији Такера Карлсона.

"С времена на време, кључни медији главног тока као да упозоравају да Велику Британију чека рат с Русијом, напомињући да је могуће да се врати војна обавеза 2024. године. Да ли уопште треба да провоцирамо Русију? Она има нуклеарно оружје!", истакао је Бренд.

Глумац се уједно запитао колико је Запад заправо заинтересован да Украјина уђе у НАТО, али и довео у питање постојање овог војног пакта.

Најављујући госта у својој 70. емисији, Карлсон је рекао да је влада покушала да ућутка Бренда, и да је ово његов први интервју откад је кренула хајка на њега.

"Ово је и једно од најбриљантнијих објашњења модерног света које ћете икада чути", написао је бивши водитељ "Фокс њуза".

Британског глумца, комичара и водитеља подкаста "Останите слободни уз Расела Бренда" четири жене су оптужиле за силовање, сексуалне нападе и емотивно злостављање у периоду од 2006. до 2013. године, када је био на врхунцу славе, што је он демантовао.

Уследила је права хајка на глумца а укинуто му је и право на зараду на Јутјубу, што је први пут да је ова платформа дисциплиновала некога због понашања ван ње.

Иначе, у поменутом подкасту Бренд се бавио и шкакљивим темама за Запад – сукобом у Украјини, пандемијом ковида 19, али и политичким животом у САД, укључујући и сумњиве послове Хантера Бајдена, сина актуелног председника САД Џозефа Бајдена.

Бренд је први интервјуисао Такера Карлсона након што је чувени водитељ добио отказ на "Фокс њузу".

image