Магазин

Годишњи хороскоп за 2023. годину - Бик подзнак Бик

Иако је наредна година топла и срдачна када су Бикови у питању, чувајте своје мале кругове. Приватност изнад свега.
Годишњи хороскоп за 2023. годину - Бик подзнак Бик© Pixabay/Alexas_Fotos

Савет за Бикове је да у првој половини године делујете више "инкогнито", да не делите са другима своје планове јер ћете на тај начин сачувати оптимизам и веру. У супротном, као да само призивате застоје, сумњу и пад елана. Kако су ваши супарници нестрпљиви да вам припишу и шта јесте и шта нисте, само мало непажње биће довољно да сами себи привучете ривале.

Од маја Јупитер најављује промене по питању вашег статуса и репутације. Јупитер вас чашћава и ексклузивним приликама које се могу односити на путовања, познанства са утицајним и добростојећим светом, што је важно за ваш мир, добијање финансијске потпоре у виду субвенција, кредита, финансирање пројеката и слично. Одмаже вам више у погледу лењости и става "лако ћемо" и због тога је важно да се држите обавеза свакодневно, никако кампањски. Добри периоди за успешне реализације планова су средина маја, почетак јула, око 1. и 10. августа, 4. и 25. септембра, око 22. октобра, и у последњој недељи децембра.

Тамо где закон утиче на реализацију планова, неће бити лако изаћи на крај нарочито током априла. Приватно, водите рачуна приликом правних ствари, уговора, преузимања или давања овлашћења, купопродаја и слично током целе године - не само када је ретроградни Меркур. Помињаће се и наследство и законско решавање имовинског питања или купопродаја земље.

Добар месец је и јануар иако са доста обрта и непредвидивих момената. Организационе вештине су вам тада изражене. За Бикове без посла, ово је позитиван период када им се отвара нова шанса. За оне са послом прилика коју су чекали.

Од 23. марта до 11. јуна промене у врху фирме, али и јак притисак на вас одозго. Рачунајте да ће вам тај период бити врло жив и активан, само се клоните конфликта и трудите се да игноришете провокације посебно од 25. марта до 20. маја.

Бикови који буду јесен дочекали у кризи са партнером, током 2023. године могу имати пред собом причу о разводу или раскиду ако су у питању дуге везе. Епилог је у новембру, а претходно су кризни периоди: прва недеља јуна, крај јула, око 9. августа и од 15-20. септембра. Осталима, ово је година за ширење породице, побољшавање услова за живот, каријерно напредовање ваших партнера које може подразумевати чешћа одсуства.

Слободнима у 2023. години најбољи периоди за љубав су од 16. марта до 11. априла, прва половина маја и од 20. октобра до 1. новембра, док је лето турбулентно свим Биковима са више обрта. Тада сте мета заузетих и оних који већ имају децу. Уколико желите да се тек реализујете као родитељ, најбоље да овакве романсе избегавате, могу вам потрошити доста времена.

Посебно место у 2023. заузеће и ваша деца. У 2023. они преузимају још више вашег простора и траже ваше време и снагу. Ако су тинејџери, са родитељем истог пола ће се одмеравати у снази. Рушиће вам границе свако мало и показивати непослушност. Могу показати и доста самокритике, која вас на моменте може забринути јер је нова фаза родитељства. Биковима без деце овај период представља прилику да проживе неке фазе младости и детињства које су прескочили пре свега због строгих родитеља или превеликих очекивања.

image