Магазин

Годишњи хороскоп за 2023. годину - Близанци подзнак Близанци

Лакоћа ове године у вашем случају као да губи на вредности, док све оно око чега сте се помучили и јако трудили наилази на заслуге и похвале. Радите сами и не ослањајте се пуно на друге, јер нећете бити задовољни што се нису потрудили више.
Годишњи хороскоп за 2023. годину - Близанци подзнак Близанци© Pixabay/Alexas_Fotos

Близанци ће у 2023. годину ући врло озбиљно, јер им сметају незавршени послови. Краћа путовања на по пар дана у 2023. су најбољи начин за одмор. Слободне дане које проводите у истом месту где живите, нећете ни осетити. У 2023. години, очекујте доста друштвених догађаја, али водите рачуна да људе не удаљите од себе брзоплетим коментарима, изјавама и шалама када им није ни време ни место. Ова година од вас тражи нешто више озбиљности што вам неће лако пасти.

Фебруар је важан за добијање дозвола, потписа, решења, потврда тамо где сте дуго на томе радили. Током године, доста ћете се бавити званичним папирологијама, па се ово понавља и у априлу, јуну, августу и децембру.

Како ће од марта и Сатурн бити у вашем пољу статуса и каријере, ауторитети вам нису наклоњени као до сада, и сваку ствар ћете морати да заслужите и да се добро помучите. Можда ћете одједном остати без сарадника и многе ствари морати сами да обављате. Ипак, то не значи да вас је срећа напустила. Само лакоћа. За Близанце који не пристају да раде и ниже послове и да покажу флексибилност, 2023. је нешто тежа година. Поготово за оне који не умеју зрело да приме критике, већ одмах развију анимозитет према колегама, надређенима и фирми. Они могу егзистенцијално пасти на леђа родитељима, партнерима, или се довијати и на незаконите начине.

Како су и родитељи ауторитети, ово је година када њихово здравље попушта па се можете бринути и имати потребу да више времена проводите са њима. Ово је посебно важан аспект младим Близанцима који могу имати сукобе са родитељима јер не подржавају њихове животне изборе.

Како је новац за вас играчка, у 2023. години ћете желети да га имате више па ћете га гомилати. Тако ћете и успети да уштедите, али крај августа и септембар доносе серију изненадних, а већих расхода.

Физички ћете се мењати. Ово је углавном година када можете смршати, када се на вама виде трагови времена и зрелост, а код младих нека друга промена у изгледу и имиџу тако да ће изгледати зрелије.

Близанци који се школују и нису одушевљени својим избором, од марта до јуна су у прилици да радикално промене факултет или се испишу. Пријатељ ће у неком смислу ту бити подстицај. Изненадне одлуке за разне едукације и тренинге су исто могуће.

У љубави, романса са особом која се враћа из иностранства након дугог периода. Привући ће вас дубина односа и занос, а препреке су у судару воља јер нико не прихвата да прати и следи. И ви и друга особа сте лидери, па је могуће више раскида и васкрсавања блискости. Заузетима, однос са партнером је у 2023. години такав да је партнер тренутно на бољој позицији, задовољнији и помиренији са својим изборима и не би ништа да мења. У 2023. ћете налазити романтичног одушка као и обично у лаким разговорима и препискама, али поведите рачуна током лета, једно успутно познанство и ћаскање може изазвати потпуни хаос ако сте већ у вези.

Oд  здравствених тегоба, Сатурн ће вас натоварити и захтевати да сте доста на ногама па је пажња на "носивим елементима": леђима, костима, кичми и коленима. 

image