Магазин

Годишњи хороскоп за 2023. годину - Рак подзнак Рак

Већ на самом почетку године мораћете да донесете одлуку око битне ствари, а да нисте до краја сигурни шта је за вас најбоље. Тај осећај неодлучности, као и страх од грешке одлази једино ако дилему преточите у акцију.
Годишњи хороскоп за 2023. годину - Рак подзнак Рак© Pixabay/Alexas_Fotos

Сатурн од ове године борави у вашој деветој кући која се тиче ваших уверења и вредносних система којима се водите у животу. Негде ћете морати да се суочите са сопственим предрасудама. Ко то буде избегавао, постаје ригидан и сам себи ће отежати живот уместо да олакша.  

На пример, ово може бити прихватање посла који сте говорили да никада не би радили; веза са особом друге вере, расе, пола; ново искуство иако сте били сигурни да вам се не може десити; прихватање чињенице да нисте у ономе што радите једини који то уме; отвореност за критике и сугестије; измештање из средине у потпуно непознати крај; давање отказа и раскиди дугих веза; одвајање од породице и сл. У супротном, бежање од ових промена води вас ка изолацији и досади.

Осим наведеног, Сатурн је онај који наплаћује дугове и сада је јако добро да их немате. Уколико то није случај, дугови се растежу на три године.  

Лето доноси породичне теме које се тичу имовине, наследства и генерално расподеле дужности и обавеза. Женска особа са посла или сестра имаће идеју да покренете заједнички посао и то вас може заинтригирати. У априлу, награде, част, истицање, повећана видљивост. Тада се указује прилика да напредујете, свакако похвала и подршка надређених.

Доста забаве следи Раковима током лета. Тада су прилике и за љубавна познанства, јак је либидо, апетити за животом на врхунцу. Лето доноси и кратке, брзе, привремене послове који могу бити јако уносни. Младим Раковима ово су сезонски послови у земљи и иностранству.

Протресаће вас повремено ирационални страхови и чудни снови, поготово када сте на путу. Због тога можете почети више пажље да обраћате на психологију, снове, мистику, филозофију, религију.

До краја марта можете лако бити заведени и преварени, чувајте торбе, личне ствари. Ако идете на пут, проверите да ли сте понели резервну опрему за ауто. У том периоду ћете бити склони да и сами себе обмањујете, да се лако занесете за нешто, а онда одустајете.

У партнерским односима је најстабилније ако сте у дугим везама или браку. Иако ћете често мењати расположења, падати вољом и повлачите се, партнер је током године добар ослонац. Преузимаће повремено ваше обавезе и уместо вас налазити решења.

Слободни Ракови ће до априла више тумарати и лутати у тајним и недефинисаним везама. Лако ћете се заљубљивати и имати тихе патње због особе која је нередовна у комуникацији, а повремено потпуно неприступачна. Колико је тај однос реалан, најбоље ће се видети када сте заједно, док приликом раздвојености романтизујете и идеализујете ту особу. Илузија се у 2023.години појављује као задовољство и ескапизам коме се окрећете. Ипак, једно познанство може да пресече ту фантазију. У питању је неко коме ћете се најпре обратити јер вам је потребан савет, помоћ, услуга - дакле више креће као пословно познанство а онда се претвара у нешто више.

image