Магазин

Годишњи хороскоп за 2023. годину - Лав подзнак Лав

Наредна година Лавовима доноси шансу да пронађу своје место, позицију или професију.
Годишњи хороскоп за 2023. годину - Лав подзнак Лав© Pixabay/Alexas_Fotos

Препорука за период до 16. маја: повежите посао са путовањима. Неће бити довољно ако радите са странцима, а не путујете. Отворите себе ка свету, посебно у овом периоду када сте добродошли где год да кренете. Тако се може десити да се једно кратко путовање претвори у потенцијални останак.

Мај је радикалан, тада се дешавају промене фирми, статуса, уговора. Фирма за коју радите може бити припојена другој, продата, или јој се потпуно мења руководство. Нећете се устручавати да на црту у 2023. години изађете и са јачима, што је могуће у другој половини јуна када вас једна конфликтна ситуација заправо може лансирати у висине.

Новац вам пристиже, али га прилично трошите током године. Уласком у Рибе, Сатурн ће вам наредне две и по године сваки пут када подмирите основно, наметнути још неку неодложну ставку која је обавеза, а не задовољство. Може се десити да партнер престане да зарађује неко време у том периоду па је и отуда могућ притисак на ваше приходе.

У априлу други вас могу наговарати да инвестирате капитал и саветовати како да рукујете својим новцем. Како је вама осим прилике, потребна увек и стратегија, стрпите се до септембра, август може бити јако ризичан.

У јануару и октобру проверавајте поштанско сандуче и мејлове, може вам стићи званични документ на који треба да одговорите. Како ће Јупитер тада бити у сфери закона, судова, образовања и путовања - може имати везе са тим.

Емотивно, ово је врло добра година за све Лавове. И старије и млађе, и слободне и заузете.

Слободнима предстоји страствена веза која најпре почиње компликовано, могуће да неко од вас у почетку неће бити сасвим доступан. Може вас уплашити толики интензитет емоција и пажње одједном, па ћете вероватно неко време бити сумњичави и неповерљиви. Због љубави, током лета можете имати проблеме са пријатељима и околином која вас не подржава. Љубав може озбиљно да представља изазов за вашу каријеру у смислу да у неком моменту једно можете почети да запостављате.

Лавови у дугим везама или браку напокон ће моћи да одахну. Претходних година колико год да је било напорно, то искуство је имало за циљ да вас још више повеже, иако је неке бракове охладило и партнери су више постали као колеге везане децом, брачним уговором и зидовима. Како ће вам се сада поново пробудити либидо, период јаких жеља и кармичких сусрета се не може заобићи, чак и када сте дуго у истој вези.  Паралелне везе нису ваша ствар, али како нема Сатурна више у кући брака да одлажете све за неки други пут, сада можете да се заљубите и преко ноћи решите да се разиђете од дугогодишњег партнера. Скандал је могућ, посебно у другој половини јануара, крајем марта, 15-23. маја, 3-10. јуна, 23.јуна-3.јула и у септембру.

Најбоље ће бити Лавовима самохраним родитељима који у 2023. године могу срести своју сродну душу. Лавовима без потомства, деца могу преко лета постати приоритет а неке везе се завршавају управо због разлика у родитељству или зато што партнер не жели потомство.

image