Магазин

Годишњи хороскоп за 2023. годину - Девица подзнак Девица

Враћање материјалног имунитета утиче и на ваш либидо и ерос, па је и у том смислу ситуација много боља ове године.
Годишњи хороскоп за 2023. годину - Девица подзнак Девица© Pixabay/Alexas_Fotos

Крајем марта окрећете нов лист по питању кућног буџета. Било да живите сами или имате породицу, реформе су неопходне. Можете купити ауто у том периоду, или га добити. Вратите у живот своје приоритете за које вам је потребан новац и нећете онда више дозволити да се до краја године новац троши стихијски и без праћења. Почните са наменском штедњом. Уколико имате партнера, до лета ће се и њему повећати приходи па је свеукупно кућна ситуација задовољавајућа.

Нептун који већ дуго у вашем пољу озбиљних веза и брака, више вам је доносио привиде и одлагање суочавања са конкретним проблемима у вези, а сваку озбиљност лако претварао у преношење дужности и обавеза са партнера на вас. Лако сте улазили у хаотичне односе и непредвидиве. Сатурновим уласком у ово поље ситуација се мора променити, јер Сатурн тражи ред. Иако његов транзит овим пољем доноси ограничења и чежњу, некада и самоћу - у вашем случају више ће се осетити као увођење структуре у односе, подела одговорности, заузимање за себе када је друга страна у питању. Све оно где сте превише давали, попуштали, толерисали - сада ћете имати потребу али и прилику да поставите на реалне мере тако да не занемарујете себе. Сам партнер може паралелно имати проблема на послу, или ће због посла често бити одсутан, те ће дистанца позитивно утицати на описану промену. Партнер може имати и здравствених тегоба у наредној години. Препорука је контрола крвних судова и увођење дисциплине у живот. Проблем је једино тамо где партнер може имати законских проблема, ту су могући и затвори, али за то је потребно да је правио велике грешке у претходном периоду.

Слободним Девицама овај период доноси нове везе са доста старијим/млађим особама као и везе на даљину. Ови односи ће се развијати споро, некад и са паузама, захлађењима па поновним спајањима, јер вам је то тренутно права мера за спонтано развијање блискости без наглих одлука. Како је поверење у претходном периоду било доста нестабилно, значиће вам да не журите.

Најтеже може бити Девицама које се ипак одлуче за пуштање старих партнера у живот. Како су то особе које су вас већ једном повредиле, почетна романса и занос брзо ће уступити место сумњи, љубомори. Може бити изражена и несигурност и осећај да сте на погрешном месту. Почетак фебруара и април, указаће да ли вам је у ствари било потребно само мало њихове пажње или сте заиста решени да од везе не одустанете чак и ако повремено патите. Патње због љубави нису ретка појава, али када трају дуго могу вас увући у депресију и озбиљно туговање током лета. Посебно изазовни периоди за љубав свим Девицама су јун и јул.

Јупитеров транзит деветом кућом инспирисаће вас да размишњате о далеким туристичким дестинацијама али и о иностранству као тржишту. Отуда ће ово бити врло уносна година јер ћете лако пронаћи посао преко интернета, као фриленсери. Ако поседујете некретнину, можете добити велику понуду да је продате, поготово ако је на мору.

На послу је осетљив терен. Можда се не зна тачна судбина фирме или надређени још нису јасно поставили циљеве, а можда је само атмосфера прилично компетативна па морате да се доказујете стално. Свакако не опуштајте се и радите најбоље што умете. Након априла ако фирма настави са радом и није дошло ни до каквих драма у марту - велика је шанса да ћете се ту задржати дуже. Самосталне Девице би морале да пораде на свом јавном имиџу, веб-сајту, реклами.

image