Магазин

Годишњи хороскоп за 2023. годину - Вага подзнак Вага

Држите се рутине на послу и радне етике. Тачно је да нема ничег креативног у репетитивним пословима које изнова обављате, али се тако постаје мајстор заната и шеф правилне употребе времена.
Годишњи хороскоп за 2023. годину - Вага подзнак Вага© Pixabay/Alexas_Fotos

У наредној години највише енергије трошите на комуникацију, писање, учење и правне ствари. Процеси који су у току могу се окончати успешно на пролеће (април) и мање успешно на јесен (октобар).

Комуникација са другима ће сваки пут лако склизнути у жучну расправу, будете ли унели емоције и лична осећања. У 2023. години ћете бити расположени за истеривање правде, оштроумне опаске које могу некада бити подривачке и гађати другу страну тачно где треба. Свесни сте да имате ривале, наивни нећете бити ни мало, и трудићете се да конкуренцију на сваком пољу победите. Најинтензивнији је период од 27. августа до 12. октобра када се и Марс буде налазио у вашем знаку, након ког долази помрачење Сунца у Ваги 14. октобра, које ће представљати моменат промене за све приватне и пословне ратове које будете водили у том тренутку. Ако се бавите јавним послом, водите рачуна па не заказујте ништа важно средином октобра због помрачења.

Како је за Јупитера у Бику потребно нешто више новца, не штедите на адвокатима, саветницима, то су и приватна осигурања, па је могуће да ће доћи до штета које ће вам бити покривене. Он се још тиче резерва и безбедности о којима ћете за сваки случај мислити унапред. Ваге које размишљају о кредиту и зајмовима - могу имати среће у томе након маја, а добра вест је и да ће брачни партнер имати повећање плате, као и дизање кредита (или наследство) које ће уследити одмах затим. Сви који се баве обртањем новца кроз трговину и берзу могу направити неколико добрих потеза. Препорука је да размислите о послу који се тиче рециклирања, адаптација, рестаурација, обрада, када од старог правите ново. Новац је свакако једна од важних тема као и успостављање стабилности и моћи.

На послу атмосфера нагло пада, постаје више депримирајућа што вас може навести да сте често на боловању или посао одрађујете. Иако ће вас све вући да посао промените, боље решење је у налажењу нечега што ће да вас заокупи како се не би досађивали. Због тога ће неке Ваге искористити 2023. годину да заврше факултете чак и након дуге паузе. Друге ће прионути на учење нових вештина и знања које би могле већ у 2024. да преточе у мали бизнис. Значиће вам коришћење табела, шаблона, распореда и подсетника док не уђете у шему. Бавићете се спортом и негом тела. У каријери важни успеси у другој половини маја, прва половина јула и од 10. до 15. августа када ћете имати отворену помоћ, понуду, прилику.

Сексуалност је појачана и отуда се потомство лакше и дешава, чак и да је било потешкоћа са истим до сада. Здрава обнова енергије је знак да је организам спреман на нову етапу. Међутим, либидо не привлачи само супротни пол. Врло успешно привлачи супарнике, ривале, критичаре, провокаторе. Све који би могли да малициозно покрену несвесне динамике које вас подсећају на све поразе у животу. Издаје су могуће током године као и напуштања, али ако правилно искористите Јупитера само ћете изаћи јачи.

Слободним Вагама ће сигурно бити узбудљив период од јуна до октобра када је у најави доста излазака, провода, нових познанстава. Бићете примећени где год се појавите па ћете доста пажње као и обично посветити стилу, моди и изгледу.

 

image