Магазин

Годишњи хороскоп за 2023. годину - Стрелац подзнак Стрелац

Како доћи до онога што се нема. Посао и каријера у служби испуњења приватних жеља и личних планова.
Годишњи хороскоп за 2023. годину - Стрелац подзнак Стрелац© Pixabay/Alexas_Fotos

Како ће од јануара до маја Јупитер бити у Овну, ви ћете од почетка године зрачити оптимизмом и самопоуздањем и неће бити лако спутати вас кад нешто решите. А и зашто би вас спутавали, када ваш ентузијазам и енергија покрећу и оне около. Зато ћете бити добродошли у сваком друштву (поготово међу младима), иако се нигде нећете задржавати превише.

Јавна места за изласке и провод чекају вас широм отворених врата, што млађима може бити и прилика за додатне послове. Јер где је Јупитер ту је и новац, а новац се код вас у 2023. врти и окреће. Отуда чак и да имате врло сигуран посао, само због тога што не волите досаду може се десити да се опробате још у нечему са стране. Могу вам бити привлачна и места забаве на којима се брзо долази до новца попут спортских кладионица и казина, јер срећа ће вас вући, па је могуће и улагање на берзама, куповина акција. Друга тема ове куће су и школе, едукације - због чега можете бити позвани да нешто предајете, држите тренинге, обуке, или да упишете едукацију, која вам временом може постати професија.

Како je Уран још 2018.године уласком у ваше поље посла укинуо могућност било какве предвидивости и гаранција, многи су се од тада до данас одлучили за самосталне послове и фриленсинг. Свакако, Уранов тренд вашим пословним пољем је и даље актуелан, а како му се од маја придружује Јупитер - можда ће ове године доћи ред на вас да самостално уђете у бизнис или проширите бизнис.

Као знак који воли да путује, 2023. година отвара могућност за серију екскурзијских путовања у земљи и ван. Како ће и Сатурн од ове године свом тежином лећи у сектор вашег приватног дома, пријаће вам да сте повремено од куће далеко. Уједно, то је позиција рада од куће и тежње да људе држите подаље од дома како вам не би реметили кућну рутину и мир. Сатурн овде је као хотелски знак који се ставља на врата "Не узнемиравати".

Стрелчеви ће се често враћати у прошлост, присећати давних дана, фотографија, сусретати са старим пријатељима. Наглашено осећање среће вас чека са људима са којима сте у животу пролазили и добро и зло и које знате из најранијих дана младости или завичаја. Враћање се може тицати и школе, учења, неког хобија или посла који сте радили када сте били млади.

Осећај да им "судбина није наклоњена" посебно је опасан код младих Стрелчева, јер се могу одати проблематичном понашању и деликвенцији. Решење је у одговорном преузимању улоге родитеља, некада Стрелчеви и постану зато родитељи јако млади да би бригом о детету научили да брину о себи, а некада је то практично бити родитељ себи - запослити се, плаћати обавезе, кредите и кирије без помоћи са стране, па је ово прилика за одговорно заузимање за себе и свој живот.  

Како је ово година строге дисциплине и самопоуздања, Стрелчеви који желе да прекину са лошим навикама и уведу ред у свакодневницу, могу то управо у 2023., посебно када Марс буде у вашој осмој кући од 25. марта до 20. маја. Сваки пут када је Марс ту, порази нам тешко падају, па се обично више трудимо, јер нам је стало да дођемо до циља. Опекотине су могуће (пазите током лета) као и спортске повреде, а поведите рачуна и да не изазовете пожаре.

image