Магазин

Годишњи хороскоп за 2023. годину - Јарац подзнак Јарац

Као брод који је дочекао своју луку ка којој се упутио још давно, вама 2023. година доноси почетак мирнијег периода.
Годишњи хороскоп за 2023. годину - Јарац подзнак Јарац© Pixabay/Alexas_Fotos

Док је ваш владар Сатурн био у Водолији (од 2020. до марта 2023) било је тешко доследно следити себе, јер је то често значило преузети велике напоре, на сваком ћошку доносити одлуке, прихватати непознате и непредвидиве обрте. Ако би којим случајем ствари кренуле у жељеном правцу, Уран је увек био ту да убаци неке нове проблеме које до тада нисте имали, па сте се често осећали разапето. Е сада се тај напоран период завршава.

Финансије које су трпеле, а и ви са њима, доносиле су вам бриге, чак и да сте зарађивали изнад просека, јер ништа није могло да гарантује да ће тако бити и даље. Ризик који је био неминован, јер је ваш владар Сатурн био у Водолији која само познаје ризике - исцрпљивао вас је преко мере. Како је у претходном периоду Сатурн имао само тешке аспекте са Ураном, било је и скандала и других шокова који су реметили ваше перспективе и логичне планове.

На значајне и видљиве приходе морате да чекате још коју годину да Уран уђе у Близанце (2025/2026), али зато у 2023.години, од марта до јуна, без одлагања доносите радикалну одлуку којом ћете се ослободити материјалног неспокоја. Колега или познаник ће ту одиграти важну улогу која може бити и одређени притисак, који вас води да ставите тачку на проблеме. Могуће је да се и посао који радите угаси, фирма затвори, а није искључено и да напустите земљу, што инстант мења референтне вредности стандарда. Као и увек, код Јарца није битан исход, колико да истрајете до краја.

Ако сте у озбиљној вези или браку који вам прија, однос ће постати још бољи наредне три године, и ништа ту нећете имати потребу да мењате. И ви и партнер ћете показати као и до сада да сте ту једно за друго и када је најтеже, и очекивано је да заједно прославите и период који може бити лаганијег темпа и са много више слободног времена да га проведете заједно.

Ако су вам веза и брак нестабилни и често у кризи, након разилажења пријаће вам самоћа да би од 2025.године размишљали о новој заједници.

Ако сте слободни били и до сад, уточиште у љубави налазите далеко од окружења. На путу, или познанства преко интернета. Са том особом се срећете сасвим случајно, али осетићете као да вас је нешто вукло ка њој. Као да сте лако могли и да се мимоиђете, али срећом нисте. Или можда ипак јесте, а то је могуће код Јарчева који неку дугу везу из прошлости никако да забораве, не толико због љубави, колико због онога што им та особа "дугује". Сатурн у Рибама је и заборав, па тако неке ствари из прошлости треба да пустите да оду и да их отпишете.

Иначе, пријаће вам да доста времена проводите поред воде, па ако имате могућности, добро је да ове године на мору или рекама проведете што више времена.

Од хобија сада је најбоље да се бавите кулинарством, где можете испробавати нове рецепте, а преко хране се можете повезати са људима који држе ресторане, винарије, маслињаке, воћњаке, а онда су и нове сарадње могуће. Добре шансе за то постоје у јулу, септембру, октобру и децембру. Јарчеви који имају децу, нека не пропусте прилику да у јуну комуникацију и однос са њима, продубе и оплемене. Деца остварују успехе у 2023., доста путују, напредују и бићете искрено поносни. Осталима прилика за потомство и брак.

Имаћете осећај да вам сем слободе и мира, ништа друго није потребно, али врло брзо потом ћете се дати у потрагу за бољим аутом, са којим ћете наредне три године прећи велику километражу.

image