Магазин

Годишњи хороскоп за 2023. годину - Водолија подзнак Водолија

Ова година вам доноси потребу за већом сигурношћу, бољим располагањем финансијама и одбацивањем свега сувишног из живота што се односи и на промену односа према свом телу и исхрани
Годишњи хороскоп за 2023. годину - Водолија подзнак Водолија© Pixabay/Alexas_Fotos

Док је Сатурн био у Водолији, били сте незамењиви као консултант за кризе и детекцију проблема, али у свакодневном животу, када изађете на кратко из пословно-менталног окружења, тај део је постао јако напоран. Сами себи сте заправо постали напорни. Он је могао да донесе уносне послове који се тичу сатурновских тема: машинства, архитектуре и грађевине, окруженост старијима и доста учења из живота и праксе. Но, када напусти Водолију, Сатурн ће уступити место Плутону који ће се у вашем знаку задржати наредних двадесет година.

Његов утицај може се доживети тројако: некима ће донети повлачење услед неразумевања са светом; другима ће донети јак уплив животне енергије који у себи носи атом рушилачке снаге која се не препушта досади ни мирењу са судбином, па ће овакви међу вама у овом периоду проживети три живота за један без суздржавања. Трећи ће уронити у дубоке водеу потрази за истином, која може бити у научним радовима, али и у некој непризнатој, неконвенционалној методи/послу коју ћете препознати као тачну, и у овом дугом периоду трансформисати нека своја уверења, и открити нову професију. Оно што ће бити свима заједничко, јесте  прилив новца и нагли скок у материјалном смислу, као и јак осећај да компромиси и прилагођавања не могу никако бити ваш пут, иако сте се у претходном периоду трудили да испоштујете систем.

Јупитер који ће ове године бити у знаку у којем је и ваш владар Уран, у Бику (од 16. маја до јуна 2024.) након уређивања стамбеног питања, легализација, завршавања грађевинских послова, купопродаја плацева и некретнина, окренуће вас темама интиме, љубави и блискости. Иако ћете  у 2023. години лако улазити у интимне односе, неће бити лако да се у њима задржите ако постане монотоно. Отуда Јупитер, као планета експанзије и мноштва, лако доноси пуно краћих веза, успутних сусрета који вам могу сви бити подједнако драги и важни, али не довољни да би се задржали. Као да вас у 2023. години Јупитер подсећа да увек можете да одете.

Заузете Водолије могу ове успоне и падове доживљавати у односу са брачним партнером. Знаћете од првог тренутка да је до вас, да партнер нема ништа с тим, па када вас ухвати немир, боље да се склоните и сачувате друге од себе. Вама се породица потенцијално шири, као и посао - чиме обезбеђујете себи не само будућност, већ и то да имате константно окупацију којом чувате брак када завлада монотонија. На исти начин ћете се односити према новцу. Унапред га трошити, из минуса ићи ка плусу, узимати кредите (ако већ нисте) и тиме осигурати себе да у неком хиру не дате отказ нагло, када нико не очекује. Најосетљивији период је током лета, када можете унапред направљене породичне планове покварити, због чега партнер може озбиљно бити љут, али и ви, јер нема разумевања.

Венерин дужи боравак у пољу јавности, озбиљних веза и брака - указује на повећану популарност и лако добијање пажње и сарадње где год вам је потребна. Новац вам одлази у 2023. године на терапије. Од алтернативних, преко скупих суплемената, до лекова које можете куповати за старијег члана породице, а препорука је да повећате буџет за исхрану.

Проблеми са сном су могући: рана буђења или немогућност да заспите након буђења у сред ноћи, апнеа, инсомнија и аритмије у сну.

image