Магазин

Годишњи хороскоп за 2023. годину - Рибе подзнак Рибе

За вас је најважнији моменат 2023. године улазак Сатурна у ваш знак. Време је за отпуштање контроле, живот некад много боље од вас самих зна шта вам је потребно
Годишњи хороскоп за 2023. годину - Рибе подзнак Рибе© Pixabay/Alexas_Fotos

Пре тога ћете имати више озбиљних љутњи, јер нешто није испало како сте хтели, за шта ћете окривити друге или у потпуности преузети кривицу на себе, да се не би љутили, чак и ако неко из окружења проба да вас искористи. Кварење односа са другима је просто неминовно, на ове транзите, и углавном ће се радити о ситуацијама у којима вам неке особе буде несигурност, стид, сумњу. Разочарања су очекивана тема овог транзита, јер је болно отрежњење након заблуда и илузија, неопходно да би сазрели у сагледавању себе и света.

Младим Рибама ово је период сазревања, када криза идентитета може резултирати преузимањем туђих представа са пуно илузија, умишљених слика о себи. Ескапизам многе младе може водити ка пороцима, дрога и алкохол су честа појава. Док одраслим Рибама ово не би требало да се дешава. Код вас је више тема јавни успех и стремљење ка званичним признањем. Многи људи доживе важне и добре ствари на ове транзите, што је у 2023.године могуће у јуну и октобру када вам се могу отворити, до јуче неприступачна врата. Ако радите самостално, добићете великог и важног клијента који вас може систематизовати и дати вам структуру на начин који вам је потребан.

Како је Сатурн у Рибама медитативне, спиритуалне природе, његово присуство искористите за СПА третмане, масаже, негу, психотерапије, медитације, превентивна исцељивања и опоравак. Клоните се окултног, мрачног, чак и на филму, јер сте у овом периоду превише сензитивни. Обавезно се истежите, јер сте склони повредама.

У неком моменту ћете направити чишћење архива, лаптопова, као да вас присуство прошлости омета да мирно спавате. Може се десити да се архиве саме избришу, фолдери загубе, ствари по кући појаве и нестају као да сте окружени духовима. Иначе ћете бити отворени упливу мистичних догађаја, необјашљиве ситуације ће привлачити вашу пажњу: снови, духовна искуства, чаробне приче које вам буде наду или језу, све то ће вас окруживати. Ово важи и за исцељивање гладовањем и молитвом или медитацијом, као и за исцелитеље којима се будете предавали и за које нећете знати да ли су прави или преваранти. Нећете знати ни порекло онога што једете, па су могућа тровања.

Пружену руку од оца, шефа, ауторитета не игноришите крајем фебруара, средином јуна и у јулу месецу.

Како вас Сатурн води ка спознаји да су грешке једини прави учитељи који нас мењају, грешака ће бити на послу, као и неспоразума, док ћете се у интимном животу лако хватати за илузије, тајне и недоступне партнере о којима често не знате пуно. Како је и старење Сатурнова тема, многе Рибе ће се у жељи да сакрију трагове времена и живота окренути естетским захватима и скупим третманима, а највише лековима блокаторима бола.

Рибе у стабилним везама и браку у 2023. години, могу се осећати скучено, ограничено, што нема везе са партнером већ променама које је приватни живот донео у ваш. Пријаће вам кад сте заједно, али још више када сте сами са собом. Уколико иза тога стоје аргументи, конкретни рад који вас чека, нешто чему желите да се посветите на миру - сазревање ће бити у том правцу. Али уколико је та осама више бег и потреба да се склоните и сакријете од других, Сатурн доноси враћање инхибицијама и повлачење у себе које води ка доконости и неодговорном окретању забави, уместо да се посветити ономе што вас мучи и чега се бојите.

image