Магазин

Венчања познатих која су обележила 2022. годину

Протеклу годину обележило је венчање Бена Афлека и Џенифер Лопез, који су након више од деценије обновили своју везу. Која венчања познатих у 2022. години су привукла највише пажње?
Венчања познатих која су обележила 2022. годину© pixabey/StockSnap

"Сумњај да звезде нису ватра. Сумњај да се Сунце не помера. Сумњај да је истина лаж. Али никад не сумњај да волим", давно је написао Вилијам Шекспир о љубави. Брак, као круна љубави двоје људи је интиман чин. Када су познати у питању јавност је заинтересована за детаље венчања омиљених личности, а са друге стране познати делећи свакодневницу, деле и важне моменте свог живота са својом публиком. Ово су венчања из 2022. године која су привукла највише пажње јавности.

Бен Афлек и Џенифер Лопез

"Бенифер" како популарно називају овај пар, имао је две церемоније венчања - једну у Лас Вегасу у јулу, а другу у Беновом родном граду Рајсбору у Џорџији, месец дана касније. Медији преносе да је на венчању Афлек одржао емотиван говор, изјављујући љубав према Џенифер и њеној деци. Деца из претходних бракова овога пара, имала су велику улогу на венчању, јер је Џенифер желела да сва деца буду на окупу. 

Ленс Армстронг и Ана Хансен

Бивши професионални бициклиста, Ленс Армстронг, венчао се са Аном Хансен у француском замку. Венчању је присуствовао ужи круг пријатеља и породица. "Ана, била си мој апсолутни ослонац у протеклих 14 година и да будем искрен, не бих их преживео без тебе", написао је Армстронг на свом Инстаграм профилу. Армстронг (50) и Хансен (41) почели су да се забављају 2008. године, а верили су се 2017. године. 

Нина Сеничар и Џеј Елис

Звезда филма "Топ Гун: Маверик", Џеј Елис и српска манекенка и глумица, Нина Сеничар, венчали су се 9. јула у Тоскани, у Италији. Њихово венчање је уследило две године након првобитног датума венчања, који је два пута померен због пандемије Ковид 19. Нина је носила класичну, елегантну "Долче и Габана" венчаницу, а венчање је одржано на месту њиховог првог заједничког одмора. Младенци су се упознали 2015. у једном бару у Лос Анђелесу, а верили су се 2019. након што су дочекали ћерку Нору. 

Бритни Спирс и Сем Асгари

Бритни Спирс се удала за свог вереника Сема Асгарија 9. јуна у дворишту своје виле у Таузенд Оуксу у Калифорнији. На листи гостију биле су Мадона, Парис Хилтон и Донатела Версаће, која је дизајнирала младину венчаницу. Спирс и Асгари су се верили у септембру 2021., након пет година везе.

Кортни Кардашијан и Травис Баркер

Кортни Кардашијан и Травис Баркер венчали су се 15. маја на интимној церемонији у згради суда у Санта Барбари, Калифорнија. Пар се верио у октобру прошле године, а пре венчања у Санта Барбари, имали су "лажно венчање" у Лас Вегасу.  

Бруклин Бекам и Никола Пелц

Најстарији син Дејвида и Викторије Бекам, Бруклин, венчао се са Николом Пелц, глумицом и наследницом милијардера. Венчање је обављено на имању њене породице у Палм Бичу, на Флориди, 9. априла 2022. године. Млада је носила "Валентино" венчаницу, а младожења "Диор" смокинг. "Честитамо господину и госпођи Бекам, добродошла у породицу", написала је Викторија уз фотографију младенаца на свом Инстаграм профилу.

image