Магазин

Заједничка песма осуђеника за напад на Конгрес и Доналда Трампа, прва на АјТјун листи

Госпел, духовна песма под називом "Правда за све", коју је испевала група осуђеника за напад на Капитол хил, 6. јануара 2021. године, а у чијем је снимању учествовао и бивши председник САД, Доналд Трамп, нашла се на првом месту АјТјун музичке листе. 
Заједничка песма осуђеника за напад на Конгрес и Доналда Трампа, прва на АјТјун листиGetty © Anna Moneymaker

"Осећам се као Елвис Присли", рекао је бивши председник, након што је објављена информација да се песма са затвореницима нашла на првом месту најпопуларније музичке листе АјТјун. У позадини извођења хора затвореника, чује се бивши амерички председник Трамп који изриче "Заклетву на верност". 

Како је пренео Си-Ен-Ен, затворски хор је тражио да Трамп буде део песме. Он се сложио и снимио свој аудио запис у својој резиденцији Мар-а-Лаго у Палм Бичу на Флориди. Затвореници су снимили своје вокале телефоном, а песму је наводно продуцирао велики извођач који је хтео да остане анониман. 

Сингл који изводи затворски хор "Ј6", под називом "Правда за све", надмашио је и Мајли Сајрус која је недељама била прва на овој листи са песмом Цвеће (Flowers). Портпарол Кеша Патела, бившег запосленог у Трамповој администрацији који је био укључен у песму, рекао је за "Форбс" да очекују да ће се песма у будућности наћи на неколико топ листа.

Песма се за 1,29 долара продавала на АјТјунс платфоми, а винил плоче са песмом по цени од 99,99 до 199,99 долара, доступне су за продају на веб страници затворског хора "Ј6". Добит од песме користи члановима породица оних који су затворени због побуне, иако ће примаоци бити проверени како би се осигурало да средства не иду никоме ко је напао полицајце.

image
VV inauguration
banner