Магазин

Лопови украли двеста патика, али само за десну ногу

Пљачка и Перуу је била прилично велика, али полицајци се питају да ли је била вредна напора, с обзиром да је украдено преко двеста патика за само једну ногу.
Лопови украли двеста патика, али само за десну ногу© Pexels/Adrian Dorobantu

Власник радње је за локалне медије рекао да вредност украдене робе износи око тринаест хиљада долара, али да сматра да ће им бити тешко да је продају у будућности, с обзиром да не постоји ни један "читав" пар патика.

Догађај који се догодио у граду Хуанкају је забележен преко сигурносних камера продавнице. На снимку се виде три криминалца која су из трећег покушаја сломила катанац на вратима и користе трицикл, како би узели кутије различитих брендова патика.

"Сакупили смо доказе са сцене. Оно што је необично код ове пљачке је то да су украдене само патике десне ноге," изјавио је за медије локални директор полиције Едуан Дијаз. Додао је да ће проналажење лопова бити могуће због снимака са сигурносне камере и отисака прстију пронађених у продавници.

Корисници на друштвеним мрежама су поделили своје утиске о "комичном" злочину: 

'Позивамо све јединице, тражимо групу лопова који имају само једну ногу,' пише један корисник Инстаграма испод објаве на налогу Би-Би-Сија. 

'Све је у реду. Довољно их је остало у продавници,' додаје други корисник.

image