Магазин

Српски глумац заштитно лице руског "фаст фуда": "Звездани комбо" за љубитеље бургера и помфрита

Руски ланац брзе хране "Вкусно и точка" званично је постао први у низу партнера филма "Изазов", а у склопу сарадње и подршке космичке премијере у своју понуду је уврстила и оброке креиране од стране главних ликова популарног филма. Шта се налази у Биковићевом оброку и које је укусе одабрала главна глумица Јулија Пересилд?
Српски глумац заштитно лице руског "фаст фуда": "Звездани комбо" за љубитеље бургера и помфрита© "Вкусно - и точка"

Сам центар Москве од 11. маја постао је богатији за још један јединствени објекат, а "космички" доживљај у једном од продајних тачака ланца брзе хране "Вкусно - и точка" употпуњују и јединствени елементи из филма "Изазов" - капсула космичког шатла "Сојуз МС-18" и скафандер космонаута, који је коришћен и током снимања филма.

Јединствене комбинације оброка креирали су глумци из филма "Изазов"

Комбинације оброка које су осмислили глумци састоје се од неколико појединачних елемената стандардне понуде "Вкусно и точка" ланца брзе хране, а комбинације које су они одабрали осликавају њихове личне преференције.

"Звездани" оброк Милоша Биковића садржи Биг Хит бургер, средњу порцију помфрита, пилеће нагетсе и освежавајући напитак, док је оброк Јулије Пересилд, главне јунакиње филма још увек тајна - једино што се зна јесте да је Јулија одабрала сладолед од јагоде, а остали елементи оброка чекају своју премијеру 7. јуна.

"Филм "Изазов" је несумњиво главна премијера сезоне, а наше је задовољство било радити са глумцима који су учествовали у снимању филма", навела је директорка за односе са јавношћу компаније "Вкусно и точка", Наталија Меркушова.

Премијера космичке драме "Изазов" сценаристе Клима Шипенко са Јулијом Пересилд и Милошем Биковићем у главним улогама постала је светски хит, али и својеврсни изазов свима у филмској индустрији, будући да је то први филм у историји који је снимљен у космосу.

image