Магазин

Џенифер Анистон напокон о материнству

Причајући о тешком периоду у коме се подвргла неуспешним вантелесним оплодњама, глумица Џенифер Анистон, каже да је дошло време да открије истину и да више нема шта да крије.
Џенифер Анистон напокон о материнству© https://www.instagram.com/jenniferaniston

Годинама су је медији називали себичном, каријеристкињом која не жели децу, прогањали је питањима када планира да се оствари као мајка и зашто до сад већ није...Спекулисало се чак и да је разлог њеног развода управо то што она није хтела да роди дете. За то време, Џенифер је водила тешку борбу за материнсво а сад је коначно решила да о томе и говори.

"Све те године и године спекулација...Било је заиста тешко. Ишла сам на вантелесну, пила кинеске чајеве, све што постоји. Све сам давала  за то. Дала бих све да ми је неко рекао заледи јајне ћелије, учини себи услугу. Али, једноставно тада не размишљате о томе. И сад сам ту где јесам. Брод је одавно отпловио", рекла је Џенифер за магазин "Алур" у првом интервјуу у којем искрено говори о материнству.

Док је трајала медијска хајка, својевремено је осетила и потребу да се јавно обрати, па је упутила писмо "Хафингтон посту" 

"Не треба нам удаја или материнство да би биле комплетне. Ми одређујемо шта је "срећно до краја живота" за нас", рекла је Џенифер Анистон.

На питање новинара магазина "Алур", како би се звала књигао овом периоду њеног живота, Џенифер Анистон је рекла "Феникс који се поново рађа". И управо је ова крилатица у многоме означила њену борбу и пролазак кроз тешке, како каже двадесете, тридесете па и четрдесете године.

"Да нисам прошла кроз то, никада не бих била оваква каква јесам. Зато сам захвална на тешким временима. Иначе бих била заглављена, као она особа која се ничега не плаши, али је нервозна и несигурна. А сад ме једноставно баш брига“. Константно, каже ради на себи и није хтела да буде нечији емотивни партнер док се лично не опорави.

А на питање да ли би се икада поново удала, каже "Никад не реци никад. Ја бих волела везу. Било би дивно доћи кући и пасти некоме у загрљај и рећи - ово је био тежак дан“.

image
VV inauguration
banner