Магазин

Проглашен најсексепилнији мушкарац света за 2023. годину

"Срећан сам што су донели ту одлуку и што сам то ја ове године", изјавио је 57-годишњи Парик Демпси, који је проглашен најсексепилнијим мушкарцем света за 2023.годину, и додао "лепо је добити признање, свакако је ово мали подстицај за мој его, али ми то пружа платформу да га искористим за нешто позитивно."
Проглашен најсексепилнији мушкарац света за 2023. годинуGetty © Ben Stansall

Глумац Патрик Демпси је најсексепилнији мушкарац 2023. године, по избору магазина "Пипл", преноси Си-Ен-Ен.

Демпси, највише познат по улози у серији "Увод у анатомију" ("Grey's Anatomy") у децембру ће показати своје тркачке вештине у биографском филму Ферари у режији Мајкла Мана, играјући италијанског возача Пјера Таруфија.

Демпси је добио статус срцеломца као неурохируг др Дерек Шепард - са надимком "Mекдрими" у серији "Уводу у анатомију", појавивши се у више од 250 епизода.

Он је у интервјуу за "Пипл" у уторак, изјавио да је био "потпуно шокиран", када је чуо да је он добио признање.

"А онда сам почео да се смејем, као, ово је шала, зар не. Потпуно сам заборавио на то и никада нисам ни помишљао да будем у овој позицији. Дакле, мој его је добар", рекао је Демпси.

Глумац преузима титулу од колеге Криса Еванса, који је проглашен за најсексипилнијег мушкарца на свету 2022., у избору часописа "Пипл". Међу осталим добитницима титуле су Мајкла Џордан, Џон Леџенд, Бред Пит, Харисон Форд и Мел Гибсон, који је био први добитник ове титуле 1985. године.

image