Магазин

Бела Хадид je најстилизованија жена на свету

Британски магазин Џи Кју (GQ) је објавио листу звезда са најбољим стилом у протеклој години, а тренутно најпопуларнији супермодел се налази на врху
Бела Хадид je најстилизованија жена на светуGetty © Francois Durand

Ова година је била забавна и садржајна за свет моде. Мењали су се и развили многи трендови, од "нагих" хаљина до повратка пинк боје, како за жене тако и за мушкарце. Вратиле су се 90-те и 2000-те пуном снагом, али је приступ савременији и минималистички. Опуштене и широке силуете постају све занимљивије, а славе се и јарке боје.

Бела Хадид се нашла на првом месту најбоље обучених због њених многих комбинација различитих стилова. Иако се ово може очекивати од једног од најпопуларнијих модела данас, поготово ако има стилисту, постоји нешто интригантно у начину на који ови комади изгледају на њој.

''Мушка одећа, "стрит стајл", пословни стил... она може све да носи,'' пише британски магазин.

На листи се нашло још неколико звезда за које се могло очекивати да ће се појавити, али има и неких који изненађују. Адам Сандлер се нашао на листи као инспирација за аутентичан и лежеран стил 90-тих са широким мајицама и бермудама. Луис Хамилтон, Тимоти Шаламе, Џејден Смит и Лил Наз Екс, су још неки од проглашених мушких икона ове године. Зои Кравиц, Ким Кардашијан и Зендеја су на врху високе моде црвеног тепиха, а Џастин Бибер и Кид Куди су предводили "стрит стајл".

image