Магазин

Урнебесно: Крава банула на венчање и огласила се, гости нису могли да се обуздају од смеха (ВИДЕО)

Еми и Хари Милард из Велике Британије месецима су планирали своје венчање. На самој церемонији, све је ишло глатко док се није појавила крава која се огласила у важном тренутку и изазвала општи смехотрес међу присутнима.
Урнебесно: Крава банула на венчање и огласила се, гости нису могли да се обуздају од смеха (ВИДЕО)© Принт скрин/Јутјуб

На друштвеним мрежама шири се урнебесни снимак са једног венчања у Великој Британији. Наиме, пар Еми и Хари Милард су одлучили да своје венчање направе на пашњаку. Поред бројих званица, појавио се и непозвани гост који је "рекао" шта има да каже и то у веома шкакљивом моменту.

У тренутку када матичарка саопштава: "Да бих наставила, сада морам да питам да ли неко присутан…" и онда, оближња крава је почела гласно да муче. Сви су праснули у смех, а ни млада и младожења нису могли да се суздрже.

Наставак матичаркиног обраћања, није био мање занимљив. Таман, кад је рекла: "Ако неко од присутних зна за било какву законску препреку…", крава се поново огласила, гласним мукањем.

Смех је опет наступио, а многи су се шалили на мрежама да је ово ипак био знак и да је "крава покушала да упозори пар" и да "можда нешто зна".

image
VV inauguration
banner