Магазин

Како да користите ТикТок када немате интернет у авиону

Појели сте све грицкалице, одспавали сте, прочитали сте неколико страница књиге коју сте понели, већ сте прегледали све филмовe и серије које су у понуди, међутим, ваш лет дуго траје па бисте радо користили телефон, али немате интернет. Међутим, то не значи да не можете да гледате видео садржај на ТикТоку - потребно је само да пронађете једну скривену опцију.
Како да користите ТикТок када немате интернет у авиону© Freepik/svetlanasokolova

Једна корисница ТикТока поделила је једноставан процес од четири корака, који вам омогућава да без интернета користите ТикТок.  

Да бисте подесили ову функцију, кликните на три реда у горњем десном углу вашег профила, а затим кликните на "Подешавања и приватност". Затим пронађите опцију "Офлајн видео снимци", па кликните на "200 видео снимака", да бисте преузели 120 минута гледања.

Међутим, коментари неће бити видљиви, а када се достигне ограничење од 200 снимака, корисници више не могу да преузимају додатни садржај.

Оно што је најважније код ове функције је то што се мора подесити када имате приступ интернету, то јест пре поласка на путовање, како би се видео снимци преузели на уређај.

Многи корисници су били одушевљени што су научили овај једноставан трик за борбу против досаде на дугим летовима. 

"Како то да нисам знао за ово?" један је питао на ТикТоку.

"Чувам ово за мој следећи лет", написао је други корисник.

Међутим, има и оних који нису превише импресионирани овим привременим решењем. Неколико корисника је признало да би им било потребно више од 200 видео снимака да би "убили досаду" током лета. 

"Мени треба више од 20.000", рекао је један, а други је написао: "200 видео снимака је као пет минута."

"Гледам 200 видео снимака док се спремам у купатилу, пре него што одем на посао," додао је трећи, а неки су написали да гледање снимака "није забавано без коментара."

Ипак, ово сигурно може бити добра "прва помоћ" када путовање постане исувише напорно, тако да можете да испробате "офлајн" опцију пре следеће авантуре. 

image
VV inauguration
banner