Спорт

Белоруски ММА борац претукао Албанце који су на улици у Лондону тукли девојку

Познати ММА борац решио хаос који је затекао на улици у Лондону
Белоруски ММА борац претукао Албанце који су на улици у Лондону тукли девојкуGetty © Handout / Handout

Андреј Арловски (43) стао је у заштиту девојке коју су Албанци тукли  у Лондону. Све се дешавало у новогодишњој ноћи, а полиција је стајала на само пар метара одатле и није реаговала.

"Било је око три ујутру када смо изашли из ресторана. Ја и мог сина учим да штити слабије, имао је пар инцидената у школи због тога. Углавном, изашли смо из ресторана и видео сам тројицу-четворицу Албанаца како малтретирају девојку, мој син Андрјуш је то први приметио и рекао мојој супрузи, па је она мени пренела. Окружили су ту жену, један је вукао за косу, деловало је да други жели да је удари коленом у главу", рекао је Арловски за руски сајт Спорт Експрес, па потом наставио:

"Пришао сам им и рекао 'Срећна Нова година, шта је проблем'. Било је видно да су били пијани, један од њих, који је стајао са моје леве стране покушао је да ме удари, докачио ме по уву. Одгурнуо сам га и онда сам десним аперкатом нокаутирао човека који је држао девојку. Чим је почела туча, они су се разбежали. Чак је и моја супруга хтела да ми помогне".

Белорус је потом објаснио шта га је највише изнервирало у читавој ситуацији.

"Полиција је стајала близу места догађаја. Пришао сам их и питао их 'Да ли се ви шалите!?'Тек после тога су интервенисали. Ушли смо у такси после тога, па сам питао таксисту због чега се полиција није умешала. Објаснио ми је да су то избеглице и да се полиција труди да се не меша у таквим ситуацијама. То ми је невероватно било, дешава се у центру Лондона, около су ресторани, продавнице... Kолико сам разумео та девојка коју су ударали ради са њима и она је ваљда хтела да изнајми бицикл, јер је била велика гужва, они јој нису дали и избио је хаос", поручио је Арловски.

image