Спорт

Чувена докторка у Ђоковићевој ложи - Маријана је помогла Новаку да се опорави

Др Маријана Ковачевић део је Новаковог тима на Аустралијан опену, а меч полуфинала прати из његове ложе
Чувена докторка у Ђоковићевој ложи - Маријана је помогла Новаку да се опорави© RT Balkan

Новак Ђоковић у петак игра меч полуфинала Аустралијан опена против Американца Томија Пола, а овог пута има посебну подршку на "Род Лејвер арени".

У борби за своје десето финале на гренд слему у Мелбурну, Ђоковића је из његове ложе подржавала и Маријана Ковачевић, чувена српска докторка која је постала позната по сарадњи са великим бројем фудбалских звезда, помагајући им да се брже опораве од повреда.

Како је репортер РТ Балкан на лицу места забележио, Ковачевићева бодри Ђоковића из његовог бокса, а ради се о докторки која је постала позната по третманима фудбалера коњском плацентом. Званично је потврђено да је Ковачевићева део Новаковог тима на овом турниру, али више од тога није могла да каже.

И Ђоковић је на овом турниру имао проблема са повредом, конкретно са задњом ложом леве ноге, али је током турнира успео да се опорави. И на овом мечу Новак превентивно има бандажирану леву бутину, али имајући у виду да се баш др Маријана Ковачевић налази у његовом углу, није ни чудо да је српски тенисер успео да се током турнира опорави од повреде.

image
VV inauguration
banner