Спорт

Смена на клупи Војводине, Батак уместо Раставца

Фудбалски клуб Војводина саопштио је да је раскинуо уговор са шефом стручног штаба Миланом Раставцем, а Управни одбор клуба одлучио је да нови шеф стручног штаба буде Радослав Батак

Смена тренера код Новосађана долази у помало изненађујућем тренутку, пошто Војводина у последњих пет мечева не зна за пораз.

Савладали су Колубару и Раднички, док су нерешено играли против Црвене звезде, Младости и Радника.

"Фудбалски клуб Војводина на челу са председником Драгољубом Збиљићем захваљује се Раставцу и његовом стручном штабу на сарадњи и свему што су учинили за наш клуб у тешком тренутку, од почетка ове сезоне. Раставцу и његовим помоћницима, Војводина жели све најбоље у наставку каријере", наводи се у саопштењу новосадског клуба.

Управни одбор Војводине је одлучио да нови шеф стручног штаба Војводине буде Радослав Батак.

"Батак је бивши играч Војводине, који је 'бело-црвени' дрес носио од 1997. до 2003. године и у том периоду уписао 74 наступа, а такође је био и капитен 'старе даме'. Он је током 2017. године већ седео на клупи Војводине, од 23. априла до 30. јуна", додаје се у саопштењу Војводине и додаје се да ће чланови стручног штаба бити Милан Степанов, Душан Бајић и Никола Ковачевић, док је за новог кондиционог тренера именован Александар Јованчевић.

Батак и његови сарадници потписали су уговоре са Војводином до 31. маја 2024. године.

Војводина се тренутно налази на шестом месту на табели СЛС са 39 бодова.

image