Спорт

Милојевић: Прави однос и сјајна увертира за "вечити" дерби

Тренер фудбалера Црвене звезде, Милош Милојевић, сматра да је његова екипа показала добар однос према игри и заслужено победила Јавор у Ивањици

Фудбалери Црвене звезде победили су на гостовању екипу Јавора 2:0 у оквиру 23. кола Суперлиге Србије.

"Добар меч на терену на којем заиста није лако адаптирати се и контролисати утакмицу против чврсте екипе као што је Јавор. Жао ми је што нисмо били ефикаснији из прекида, али приказали смо добар однос, мотивацију и заслужено победили", изјавио је Милојевић.

Освнуо се тренер црвено-белих на услове у којима се игра фудбал у Србији.

"Мислим да је у интересу српског фудбала да терени буду бољи. Ивањица је леп крај, имају суперлигаша и могу да понуде више, не због нас већ због њих и због развоја српског фудбала. Не волим када у припреми утакмице морам да размишљам да ли ће нешто бити другачије због терена. Ипак, свака част мојим играчима, јер је уз мало среће могло да буде и убедљивије", рекао је тренер.

Милојевић је захвалио навијачима на подршци у Ивањици.

"Следеће недеље ћемо дати све од себе да одиграмо преко максимума и звездаше учинимо поноснима. Без обзира на све, навијачи какве ми имамо, и овакве утакмице поправе за 20, 30 одсто. И данас су нам дали ветар у леђа и верујем да ће и у петак испунити Маракану", закључио је Милојевић.

image
Парада победе у Москви уживо на РТ Балкан
banner