Спорт

Лоша вест за Србију - Митровић повређен, можда пропушта Бразил

Британски медији откривају тип повреде који мучи најбољег стрелца репрезентације Србије уочи Светског првенства.
Лоша вест за Србију - Митровић повређен, можда пропушта БразилGettyimages.ru © Stringer/Oisin Keniry

Лоша вест за репрезентацију Србије у најгорем могућем тренутку- Александар Митровић је повређен и постоји велика бојазан да би најбољи стрелац "орлова" могао да пропусти први меч на Светском првенству, против Бразила.

Како сазнаје британски "Атлетик", Митровић има две мале фрактуре костију стопала. Ова природа није озбиљније природе, али захтева време за опоравак, па овај проблем компликује припреме националног тима.

Митровић вуче повреду још са утакмице против Шведске у Лиги нација у септембру, када је добио ударац од дефанзивца Манчестер јунајтеда Виктора Линделофа, у међувремену је повремено играо, а повремено паузирао због тог проблема.

"Атлетик" сада открива о каквој се тачно повреди ради. Јасно је да Митровић предстојећег викенда неће играти за Фулам у Премијер лиги, као и да ће пропустити пријатељску утакмицу Србије против Бахреина 18. новембра.

Сада остаје да се види да ли ће нападач Фулама бити довољно спреман за први меч на Мундијалу против Бразила, или ће се његов потпуни опоравак очекивати за неки од наредних мечева, против Камеруна и Швајцарске.

image