Магазин

Друга сезона ''Трачаре'' долази ове зиме

Популарна серија која прати животе тинејџера Њујоршке елите је добила наставак. У ову хит драму враћа се један члан прве генерације који ће донети носталгичан дух серијалу.
Друга сезона ''Трачаре'' долази ове зимеGetty © Michael Loccisano

Прошле године фанови cy имали прилике да поново уживају у вољеном универзуму оригиналне ''Трачаре'' из 2007. године, али са новим карактерима, односима и догађајима. Редитељи су признали да су се устручавали од враћања старих ликова из страха да њихово појављивање не би засенило нова лица и приче.

Међутим, након великог одјека и захтева публике, један од најзанимљивијих карактера оригиналне ''Трачаре'' ће се појавити у причи ове сезоне. Многи су узбуђени повратком свима омиљеног негативца прве генерације - Џорџине Спаркс.

Иако је било потребно времена да љубитељи овог серијала прихвате нове чланове и заплете, убрзо је овај савремен и свеж приступ постао прихваћен међу млађом публиком. Такође, на захтеве гледалаца, ликови који су постали омиљени у првој сезони сада добијају веће улоге у причи.

Прошла сезона је приказивала компликоване сестринске односе, пријатељства и приватност у доба друштвених мрежа. Такође, велики део приче су љубавни троуглови који се завршавају раскидом, или прихватањем емоција кроз неконвенционалне везе.

Друга сезона ''Трачаре'' излази у децембру ове године. Очекују се сукоби пријатеља, породице, али и оданост, љубав и наравно - драма.

image
VV inauguration
banner