Спорт

Надал после пораза у Торину: Живот ћу дати да се вратим на стари ниво

Шпански тенисер Рафаел Надал после пораза на Завршном турниру у Торину рекао је да ће дати све од себе да се поново врати на некадашњи ниво.
Надал после пораза у Торину: Живот ћу дати да се вратим на стари нивоGetty © Matthew Stockman / Staff

Канадски тенисер Феликс Оже-Алијасим савладао је Рафаела Надала у другом колу зелене групе на Завршном турниру у Торину и угасио његове наде за пласман у полуфинале – 6:3, 6:4.

Оже-Алијасим је искористио чињеницу да Шпанац није на свом врхунцу и забележио прву победу на такмичењу осморице најбољих.

Рафаeл, који никада није тријумфовао на Завршном турниру, готово извесно ће у групној фази завршити и овај јер само теоријски може да прође даље.

"Нисам заборавио да играм тенис и како да будем ментално јак. Само ми је потребно  да повратим сва позитивна осећања и самопоуздање. То је све што ми треба да будем на нивоу на коме сам желео да будем. Не знам да ли ћу успети да се повратим поново, али немам сумњу да ћу умрети за то", рекао је Надал.

У последњој рунди Надал ће морати да се "чупа" против Каспера Руда из Норвешке, а Оже-Алијасим ће на мегдан Тејлору Фрицу.

image