Русија

Кадиров: Ликвидирана украјинска диверзантско-извиђачка група у ЛНР

Лидер Чечена поручио je да ће команда Оружаних снага Украјине морати да допуни листу Украјинаца који су погинули у бесмисленој борби за западне вредности
Кадиров: Ликвидирана украјинска диверзантско-извиђачка група у ЛНРwww.globallookpress.com © Kremlin Pool

Чеченски лидер Рамзан Кадиров рекао је да је његова војска елиминисала украјинску диверзантско-извиђачку групу у Кременској области, Луганска Народна Република.

"Још једна украјинска диверзантско-извиђачка група успешно је ликвидирана у правцу Кремене. Војници специјалних снага 'Ахмат' настављају да оправдавају титулу једне од најефикаснијих борбено спремних јединица. Захваљујући брзим и координисаним акцијама, успели су да потпуно поразe непријатељски одред који је покушао да се пробије", написао је Кадиров на свом Телеграм каналу.

Чеченски лидер је додао да ће "команда Оружаних снага Украјине морати да допуни ионако дугу листу Украјинаца који су погинули у бесмисленој борби за западне вредности". 

"Сада, као, и много пута до сада, команда Оружаних снага Украјине мораће да допуни већ дугу листу Украјинаца који су погинули у бесмисленој борби за западне вредности, а 'грандиозна победа' и даље се назире далеко иза хоризонта, изван њиховог домашаја", поручио је Кадиров.

image