Русија

Никита Михалков: Путин је једини прави и моћни лидер светске политике

Редитељ и председник Савеза кинематографа Руске Федерације Никита Михалков је изјавио да ће непријатељске земље радити све како би се мешале Русији у периоду председничких избора и истакао да се то не сме дозволити.
Никита Михалков: Путин је једини прави и моћни лидер светске политикеwww.globallookpress.com © Komsomolskaya Pravda

Председник Русије Владимир Путин је једини моћни лидер светске политике и захваљујући њему и његовом тиму земља је опстала у тешком периоду санкција, изјавио је редитељ и председник Савеза кинематографа Руске Федерације Никита Михалков телевизији "Русија 24".

Према његовим речима, сви разумеју да се захваљујући Путину и његовом тиму земља у једном тренутку склонила од ивице понора, ојачала мишиће и опстала у најтежим тренуцима санкција, које су створене да истребе Русију.

Додао је да Русија нема другог вођу и да не треба да га има.

"Уверен сам да је подршка Путину нешто сасвим природно и у томе нема ништа изненађујуће. Данас је Путин једини, прави и моћни лидер светске политике. Нико не треба да се чуди што тако велики број људи жели да подржи његову кандидатуру на изборима, јер они који га не подржавају или нису разумни или доносе штету", рекао је Никита Михалков.

Подвукао је да ће непријатељске земље радити све како би се мешале Русији у периоду председничких избора и истакао да се то не сме дозволити.

image
VV inauguration
banner