Русија

Спољна обавештајна служба Русије упозорава: После Фица на списку Орбан и Вучић

Оваква казна имају за циљ да застраши све оне који слично размишљају, наводи се у саопштењу руске службе
Спољна обавештајна служба Русије упозорава: После Фица на списку Орбан и ВучићGetty © Mateusz Wlodarczyk/NurPhoto

Атентат на премијера Словачке Роберта Фица показује да глобалистичко тоталитарно-либералне елите, с обзиром да не успевају да одрже своју хегемонију "цивилизованим методама", прелазе на отворени политички терор против својих противника, саопштила је Спољна обавештајна службе Руске Федерације.

"Овакве казне имају за циљ да застраше све оне који слично размишљају", наводи се у саопштењу руске службе.

Подаци до којих је дошла руска служба указују на растући бес руководства САД и ЕУ због објективних процеса промене геополитичке реалности и јачања позиција национално оријентисаних политичких снага.

Атентат на Фица, како наводе, сличан је убиствима Мартина Лутера Кинга и Улофа Палмеа, који су покушали да иду против мејнстрима. На срећу, Фицо је преживео

Иза званичних лажних жеља западних лидера за Фицовим опоравком крије се право лице глобалистичке секте чије присталице у бројним коментарима на друштвеним мрежама одобравају злочин и позивају на елиминацију других национално оријентисаних лидера.

Нарочито им сметају премијер Мађарске Виктор Орбан и председник Србије Александар Вучић, наводи се у саопштењу руске службе.

Истрага о терористичком нападу се наставља, а САД и њихови европски савезници упорно намећу верзију "усамљеног злочинца" незадовољног "падом демократије" у Словачкој, нагласила је руска служба.

Према доступним подацима Руске спољне обавештајне службе, америчке владине агенције већ покушавају да се придруже истрази како би је усмериле у "правом правцу".

Један од њихових задатака ће бити да затворе тему "политичког тероризма у Европи" и могућег "спољног трага" у терористичком нападу, навела је руска служба.

image