Спорт

Вилдоза: Знамо какав је улог против Партизана

Кошаркаш Црвене звезде Лука Вилдоза рекао је да зна колико је битна сутрашња утакмица са Партизаном у Евролиги
Вилдоза: Знамо какав је улог против Партизана© RT Balkan

"Велика утакмица је пред нама, знамо какав је улог. За нас, приступ је исти, знамо шта морамо да урадимо и како да се припремимо. Што се њих тиче, они ће изаћи са другачијим менталитетом, другачијим изгледом. Ми морамо бити спремни, морамо да одрадимо посао на исти начин, уколико желимо исти исход", рекао је Вилдоза новинарима, па потом наставио:

"Навијачи ће лудовати сваки дерби. То је сигурно, тако да знамо шта да очекујемо. Биће сјајно, волим такве атмосфере, играо сам разне дербије током каријере, још од млађих дана, тако да немам проблем са тим ситуацијама ".

Вилдоза је за РТ Балкан на крају открио његове предицкије за четвртфинални дуел Светског првенства у фудбалу, у којем се његова Аргентина састаје са Холандијом.

"Побеђујемо, сигуран сам. Биће 2:0 за нас. Потом, следи утакмица са Бразилом или Хрватском, али о томе кад буде време за то", рекао је Вилдоза.

Плејмејкер Црвене звезде одговорио је и на питање о гласинама о доласку његовог сународника Факунда Кампаца у српски клуб.

"Искрено, читао сам о томе, али немам представу шта се дешава. Бићу срећан уколико дође, добар ми је пријатељ, али нисам причао о томе са њим, нити имам неку информацију ", закључио је Вилдоза.

image