Спорт

Ивановић: Вилдоза да части због Мундијала, чекам Кампаца

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић, рекао је да се чуо са Аргентинцем Факундом Кампацом и да очекује да ће га имати наредних дана на располагању. Такође, црногорски стручњак изјавио је да је задовољан начином на који су црвено-бели савладали екипу Меге
Ивановић: Вилдоза да части због Мундијала, чекам Кампаца© ABA liga/Dragana Stjepanović

Црвена звезда је више него убедљиво савладала Мегу са 92:58, у мечу 11. кола АБА лиге.

"Одиграли смо доста озбиљну утакмицу против екипе која има доста талента. Одбраном коју смо повећавали из минута у минут, постигли смо оно што смо хтели”, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић после победе против.

Звезда је тријумфом над Мегом потврдила прво место на табели регионалног такмичења.

Црногорски стручњак на клупи тима са Малог Калемегдана, први пут је јавно причао о новом појачању, Факунду Кампацу.

"Ми увек тражимо нека решења у нападу у нашем систем у којем можемо да имамо предност. Не бих да улазим у детаље. Чуо сам се са Факундом Кампацом. Биће ту, очекујем га ту ових дана, надам се брзо”, изјавио је Ивановић на конференцији за медије.

Шеф струке Црвене звезде прокоментарисао је и чињеницу да је Аргентина постала првак света у фудбалу и расположење Луке Вилдозе.

"Он је толико темпераментан и живи за то. Покушао је да одигра максимално, уз победу Аргентине и нас, Лука ће фино да спава, а пре тога да части ове момке, Аргентинци нису шкрти”, поручио је Ивановић.

image