Спорт

Јокић: Победа је најбитнија, хвала на честиткама, али није мој Божић

Kошаркаш Денвера и српски репрезентативац Никола Јокић изјавио је да је његов тим наставио са победама у НБА лиги, као и да је срећан што Нагетси пружају одличне партије из меча у меч. На крају интервјуа након победе над Финиксом, амерички медији су Јокићу честитали Божић, на шта је он имао занимљив одговор
Јокић: Победа је најбитнија, хвала на честиткама, али није мој БожићGetty © Justin Tafoya / Stringer

Денвер је после продужетка победио Финикс 128:125, а српски кошаркаш је бриљирао на овој утакмици, пошто је остварио нови "трипл-дабл". Јокић је постигао 41 поен, уз по 15 скокова и асистенција.

"Била је то сасвим луда утакмица. Имали смо много успона и падова, било је много серија оба тима. Џамал Мареј је заблистао у финишу меча, промашили смо нека важна бацања, мислим да је на крају требало нешто лакше да дођемо до победе, али је најважније да смо тријумфовали", рекао је Јокић за "И-Ес-Пи-Ен (ЕСПН)".

Денвер је тријумфом против Финикса стигао до четврте узастопне победе у НБА лиги, а Јокић је остварио нови "трипл-дабл".

"Лепо је то са бројевима, али то је само једна утакмица, свако може да има једну добру утакмицу", навео је српски кошаркаш.

Kошаркаши Денвера су тренутно на првом месту на табели Западне конференције НБА лиге са 21 победом и 11 пораза.

"Настављамо да се боримо. Сваки пут када бисмо имали проблем са повредама, неко други би се појавио и одиграо добар меч. Срећан сам што побеђујемо, играмо заиста добро", закључио је Јокић.

На крају интервјуа, новинар И-Ес-Пи-Ена Јокићу је честитао Божић, а српски кошаркаш је имао занимљив одговор.

"Није мој Божић, али срећан Божић и празници онима који славе", изјавио је центар из Сомбора.

image