Спорт

Саудијци желе Роналда, али спуштају лопту: Сачекајмо до краја године

Још увек није озваничена сарадња Кристијана Роналда и Ал Насра, након што су шпански медији писали да је то практично готова ствар
Саудијци желе Роналда, али спуштају лопту: Сачекајмо до краја годинеGetty © Francois Nel / Staff

Спортски директор Ал Насра Марсело Салазар изјавио је да је Кристијано Роналдо један од најбољих играча у историји фудбала, али није желео да одговори на питање да ли ће капитен португалске репрезентације наставити каријеру у клубу из Саудијске Арабије, преноси шпански "Ас".

Роналдо је уочи почетка Светског првенства у Катару раскинуо уговор са Манчестер јунајтедом, а тренутно тражи клуб где ће да настави играчку каријеру.

Светски медији тврде да је Португалац на прагу преласка у Ал Наср, а наводно би у овом клубу имао зараду од 200.000.000 евра по сезони, по чему би за две и по године у клубу инкасирао пола милијарде евра.

"Сачекајмо са закључцима до краја године, када будемо видели како ће да се развију догађаји у свету фудбала. Оно што могу да кажем је да је Роналдо један од најбољих играча у историји фудбала. Он је увек био пример за друге због свог спортског духа и воље за победом", рекао је Салазар.

Он је истакао да је увек подржавао Португалца.

"У право време, будућност ће свима да се отвори. У овом клубу сам већ пет година и сви играчи са којима сам разговарао пријатно су изненађени по доласку у Саудијску Арабију, посебно националним шампионатом", додао је спортски директор Ал Насра. "Ас" тврди да ће Роналдо по завршетку играчке каријере постати спортски амбасадор Саудијске Арабије.

image