Спорт

Ди Марцио: Роналдо има понуду само једног клуба, aли ни њом није задовољан

Познати италијански новинар Ђанлука Ди Марцио открио је да је Кристијано Роналдо до сада добио само једну понуду и то из Саудијске Арабије
Ди Марцио: Роналдо има понуду само једног клуба, aли ни њом није задовољанGetty © Francois Nel / Staff

Португалски фудбалер се надао да ће добити понуду барем неког европског клуба јер се њему још увек игра озбиљан фудбал на врхунском нивоу и због тога не жели да се пензионише, али таква понуда није стигла, барем не још.

"Једина понуда коју је добио била је од Ал-Насра из Саудијске Арабије. Већ су тражили да га потпишу на лето, а сада је на столу понуда од 200 милиона евра по сезони за двоипогодишњи уговор. Кристијано је заиста желео да остане у Европи, али није добијао конкретне понуде европских клубова. Само из Њукасла, али идеја је била да тамо може да игра до јуна, а затим да пређе у Ал Наср.

Наравно, он нема важећи уговор, па понуде и даље могу да стижу, али ме занима да ли ће се то десити. Тренутно су могући само арапски тимови, на пример из Дубаија. У Европи он нема могућности. Да, португалски Спортинг заиста жели да га добије, али, наравно, не може финансијски да се такмичи са Ал-Насром и другим арапским клубовима", рекао је Ди Марцио.

Роналдо се тренутно налази у Мадриду где тренира у Реаловом кампу, а његов долазак на први тренинг изазвао је тотални хаос.

И док други могу само да маштају о понуди уговора којим би зарађивали 200 милиона евра годишње, Кристијано очигледно има другачије приоритете.

image