Спорт

Добра вест за Митровића - Фулам спремио нови уговор за менаџера

Марко Силва би могао да продужи сарадњу са клубом из Лондона
Добра вест за Митровића - Фулам спремио нови уговор за менаџераGetty © Justin Setterfield / Staff

Фудбалери Фулама су се протеклог пролећа вратили у Премијер лигу и тамо бележе одличне резултате. Највеће заслуге за те успехе иду менаџеру Марку Силви, а сада су стигле и добре вести за репрезентативца Србије, Александра Митровића.

Португалски стручњак добиће понуду Фулама да потпише нови дугорочни уговор, како би Силву могли да дуже задрже на "Крејвен котиџу" и наставе успон клуба.

Фулам је тренутно седмопласирани тим Премијер лиге и бодовно су значајно ближи местима која воде у Лигу шампиона него зони испадања, чему се мало ко надао на почетку сезоне.

Великог удела у томе има и сјајан голгетерски учинак Митровића, који је већ постигао 11 голова у Премијер лиги ове сезоне, а сада "колибари" желе да са Силвом потпишу дугорочни уговор.

Португалац са Фуламом тренутно има уговор до лета 2024. године, али клуб не жели да он уђе у последњих 12 месеци уговора, већ да га што пре обавежу на дугорочну сарадњу. Под Силвином управом, Митровић је достигао највиши ниво у својој каријери, пошто је и прошле сезоне постигао рекордна 43 гола у сезони Чемпионшипа.

image