Спорт

Барселона заинтересована за Стефана Митровића, отац потврдио гласине

Фудбалски клуб Барселона заинтересована је за српског фудбалера Стефана Митровића, саопштио је директор црвено-белих Звездан Терзић, што је потврдио и Стефанов отац

Није чест случај да клубови са ових простора могу да се похвале да је за њиховог играча интересовање показала Барселона.

Генерални директор Црвене звезде изјавио је да "Блауграна" један од клубова који су заинтересовани за талентованог Митровића.

Звездан Терзић додаје да је српски клуб већ одбио понуде за Митровића.

"Стефан Митровић је на списку жеља Барселоне у летњем прелазном року. Имали смо недавно конкретне понуде од три велика клуба за њега. У питању су цифре од којих се заврти у глави. Нисмо прихватили јер је он у јулу и августу прошле године играо за Раднички и Црвену звезду, а по правилима ФИФА играч у једној години може да промени три клуба, али да игра само за два. Нисмо га продали само због тога, јер не би могао да наступи за тај клуб. За Стефана имамо велико интересовање и одбили смо понуде од шест милиона евра", рекао је Звездан Терзић за домаће медије.

Интересовање Барселоне за Стефана Митровића потрвдио је фудбалеров отац.

"Да, Барселона нас је контактирала, као и још неколико великих клубова", написао је Иван Митровић, отац фудбалера, на друштвеним мрежама.

Стефан Митровић се недавно, према Међународном центру за спортска истраживања, нашао међу десет најбољих младих фудбалера на својој позицији.

"Стефан Митровић се истакао сјајним партијама нашег клуба у Лиги Европе, где је постигао два гола на двомечу против Ференцвароша, те је скренуо пажњу Међународном центру за спортска истраживања из Швајцарске, који га је уврстио међу најбоља лева крила."

image
VV inauguration
banner