Спорт

Измене за "Ол-стар" меч: Едвардс, Сијакам и Фокс међу најбољима

Кошаркаш Минесоте Ентони Едвардс, члан Торонта Паскал Сијака и лидер Сакрамента Диерон Фокс, замениће повређене играче и наступати на овогодишњем "Ол-стар" мечу, саопштила је НБА лига
Измене за "Ол-стар" меч: Едвардс, Сијакам и Фокс међу најбољимаGetty © Ronald Martinez

Због повреда, наступ на овогодишњем сусрету свих звезда НБА лиге неће моћи да упишу Стеф Кари, Кевин Дурент и Зајон Вилијамсон.

У стартним петоркама два тима, њих ће заменити Џоел Ембид, Џа Морент и Лаури Марканен.

НБА лига брзо је одредила ко ће накнадно "упасти" и заменити повређену тројицу кошаркаша.

Ентони Едвардс из Минесоте, Паскал Сијакам из Торонта и Диерон Фокс из Сакрамента, накднадно су позвани да учествују на "Ол-стар" мечу.

Овогодишње издање сусрета најбољих играча НБА лиге одржава се у Солт Лејк Ситију.

Прву петорку Истока поред лидер и капитена Јаниса Адетокумба чине још Џоел Ембид, Џејсон Тејтум, Донован Мичел и Kајри Ирвинг, док су резерве Бем Адебајо, Џејлен Браун, Демар Дероузан, Тајрис Халибартон, Џру Холидеј и Џулијус Рендл.

У петорци Запада, уз капитена Леброна Џејмса су, Никола Јокић, Лука Дончић, Џа Морент и Лаури Марканен а резерве су Пол Џорџ, Шаи Гилџес-Александер, Џарен Џексон, Демијан Лилард и Домантас Сабонис.

"Ол-стар" меч на програму је 19. фебруара у Јути.

Леброн Џејмс и тим који као капитен бира је пет година заредом славио у утакмици свих звезда, а овогодишњи тимови бираће се непосредно пред почетак меча.

image