Спорт

Мане и Мбапе опорављени за реванш осмине финала, али Нејмар изнет на носилима

Фудбалер Бајерна и репрезентативац Сенегала Садио Мане прикључио се колективним тренинзима минхенског клуба и требало би да буде спреман за реванш меч осмине финала Лиге шампиона против ПСЖ-а. Са друге стране, Килијан Мбапе нашао се у стартној постави Парижана у мечу против Лила, док је Бразилац Нејмар изнет на носилима због повреде зглоба
Мане и Мбапе опорављени за реванш осмине финала, али Нејмар изнет на носилимаGetty © Maja Hitij

Мане је претходних неколико недеља имао индивидуалне тренинге, након што је 8. новембра на мечу Бундеслиге против Вердера повредио фибулу десне ноге, због чега је пропустио и Светско првенство у Катару.

Немачки медији тврде да ће репрезентативац Сенегала у наредних неколико недеља бити спреман за мечеве, а на терен би могао да се врати 8. марта, на реванш утакмици осмине финала Лиге шампиона са Пари Сен Жерменом.

Мане (30) је прошле године из Ливерпула прешао у Бајерн, а за немачки клуб је ове сезоне одиграо 23 меча и постигао је 11 голова.

Поред Манеа, први сусрет ПСЖ-а и Бајерна у великој мери протекао је без Килијана Мбапеа.

Француски нападач у игру је ушао у другом полувремену, а иако није био на 100 одсто спремности, успео је да зада невоље одбрани Бавацара.

Килијан се нашао у стартној постави ПСЖ-а против Лила у мечу Лиге Француске, што је добар знак за "свеце", који ће моћи да рачунају на њега и у Минхену против Бајерна.

Проблем за ПСЖ представља повреда Бразилца Нејмара, који је у носилима изнет са терена у мечу са Лилом.

Нејмар је повредио зглоб, који га је током каријере у више наврата мучио.

image
VV inauguration
banner