Спорт

Анчелоти: Изненађење је видети овакву Барселону

Тренер фудбалера Реал Мадрида Kарло Анчелоти изјавио је након утакмице са Барселоном да његова екипа мора да понови овакву партију на Kамп Ноу
Анчелоти: Изненађење је видети овакву БарселонуGetty © Aitor Alcalde / Stringer

Фудбалери Барселоне победили су четвртак у Мадриду екипу Реала резултатом 1:0 (1:0) у првом мечу полуфинала шпанског Kупа краља.

"Видео сам нашу добру утакмицу, са пуно интензитета и пресинга. Они су имали лопту у поседу само 35 одсто. Нама је фалила ефикасност у последњој трећини. Хтели смо пре свега добру игру, а не резултат. Ово нам даје веру пред реванш. Морамо да поновимо овакву партију на Kамп Ноу. Они су напред притискали веома јако и до гола дошли из једне наше грешке", рекао је Анчелоти и додао је да противник није заслужио победу:

"Задовољан сам јер смо контролисали утакмицу против ривала у веома ниском блоку. Рањени смо али сам сигуран да ћемо са оваквом игром проћи даље. Мислим да они нису заслужили победу. Била је ово наша добра утакмица у смислу контроле. Ако будемо овако играли у реваншу, створићемо више прилика. Мислим да ни Барселона не може код куће изаћи да игра као што је то било вечерас. Изненађење је видети овакву Барселону. Али научили су да се добро бран и у том аспекту су вечерас били баш добри. Ми смо губили превише лопти а то није добро", закључио је Анчелоти.

image
VV inauguration
banner