Спорт

Милер се наслађује: Против Месија нам је увек лако, Роналдо нам је био проблем

Немачки гигант елиминисао је ПСЖ из Лиге шампион, а лидер Бајерна имао је занимљиву изјаву након успеха његовог тима
Милер се наслађује: Против Месија нам је увек лако, Роналдо нам је био проблемGetty © Alexander Hassenstein / Staff

Фудбалер Бајерна Томас Милер изјавио је после пласмана минхенског клуба у четвртфинале Лиге шампиона да му је увек било лакше да игра против Лионела Месија, него против Кристијана Роналда, преносе немачки медији.

Бајерн је обезбедио место међу осам најбљоих тимова Европе, након што су "Баварци" у среду увече савладали Пари Сен Жермен резултатом 2:0 у реванш мечу осмине финала најквалитетнијег европског клупског такмичења. Немачки клуб је у првом мечу славио са 1:0.

Милер је после меча признао да је уживао у игри против фудбалера ПСЖ-а и Месија.

"Против Месија увек све иде сјајно. Роналдо нам је, док је играо за Реал, увек био проблем. Али, имам највеће поштовање према Месијевом наступу на Светском првенству у Катару. Тамо је одиграо индивидуално невероватно, носио је цео тим. Није му лако да игра у ПСЖ", рекао је Милер.

Тренер Бајерна Јулијан Нагелсман изјавио је да се његов тим добро бранио у првом полувремену.

"Били смо на лопти, били смо опасни када смо имали лопту и мислим да смо заслужено победили. У првој утакмици нисмо баш на терену најбоље радили оно о чему смо разговарали пред дуел. Остављали смо им превише простора", рекао је Нагелсман.

Жреб четвртфинала и полуфинала Лиге шампиона биће одржан 17. марта. Пласман у четвртфинале Лиге шампиона су, поред Бајерна, до сада обезбедили Милан, Челси и Бенфика.

image