Спорт

Мбапе сурово искрен: За ПСЖ је ово максимум, а Бајерн има тим за освајање Лиге шампиона

Звезда "светаца" није имала проблем да каже да упркос огромним улагањима, та екипа нема квалитет да се бори за освајање Лиге шампиона
Мбапе сурово искрен: За ПСЖ је ово максимум, а Бајерн има тим за освајање Лиге шампионаGetty © Alex Grimm / Staff

Фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе изјавио је да клуб из Париза мора да се врати борби за титулу у француском првенству после елиминације у осмини финала Лиге шампиона, преносе француски медији.

Бајерн је у среду увече на свом терену победио ПСЖ 2:0 у реванш мечу осмине финала најквалитетнијег европског клупског такмичења. Немачки клуб је изборио пласман у четвртфинале Лиге шампиона, пошто је и у првом мечу славио резултатом 1:0.

Француски медији подсећају да је Мбапе 2017. године стигао у ПСЖ из Монака за чак 180.000.000 евра, али још није успео са клубом из Париза да стигне до трофеја у Лиги шампиона.

"Бајерн је направио екипу за освајање Лиге шампиона, а нама је ово максимум. Морамо да се запитамо зашто је то тако. Морамо да се вратимо нашој свакодневници, а то је француско првенство", рекао је Мбапе.

ПСЖ се налази на првом месту на табели француског првенства са осам бодова предности у односу на другопласирани Олимпик из Марсеја.

image