Спорт

Марушић: О утакмици са Србијом причаћемо после гостовања у Бугарској

Фудбалер Лација и црногорски репрезентативац Адам Марушић изјавио је да нема фаворита у групи Г квалификација за Европско првенство, које ће наредне године бити одржано у Немачкој, преноси подгорички Дан
Марушић: О утакмици са Србијом причаћемо после гостовања у БугарскојGetty © Filip Filipovic / Stringer

Поред Црне Горе у групи Г се налазе још Србија, Бугарска, Литванија и Мађарска. Србија ће у петак у Београду дочекати Литванију, док ће Црна Гора гостовати селекцији Бугарске на старту квалификација за ЕП 2024.

"Група је уједначена, нема унапред уписаних бодова, свако са сваким може да игра. Биће занимљиво и верујем да можемо да будемо у трци за прва два места, која воде на ЕП", рекао је Марушић на конференцији за медије у Подгорици.

Он је најавио да ће Црна Гора ићи на победу у Бугарској.

"Синоћ смо анализирали репрезентацију Бугарске. Ради се о селекцији која има млад, али у исто време и квалитетан састав. Анализираћемо их и данас и видети где можемо да их угрозимо. Знамо шта нам је чинити, имамо велики мотив да упишемо три бода, што би нам много значило. Задовољан бих био само ако победимо", поручио је фудбалер Лација.

Србија ће у понедељак, 27. марта гостовати селекцији Црне Горе у Подгорици.

"Јавности сигурно више значи утакмица са Србијом, сви знамо због чега. Ми не размишљамо о том мечу, најбитнија нам је ова која нас чека у Разграду. Потом ћемо размишљати о Србији", закључио је Марушић.

image