Спорт

Јокић после пораза Денвера: Морамо да будемо бољи као група

Нагетси су и даље најбољи у Западној конференцији, али се налазе у лошој форми
Јокић после пораза Денвера: Морамо да будемо бољи као група© AP Photo/Michael Wyke

Српски репрезентативац Никола Јокић изјавио је након пораза од Хјустона да је његов тим изгубио контролу над утакмицом у другом полувремену.

Екипа Хјустона победила је на домаћем терену кошаркаше Денвера 124:103. Никола Јокић је у овом сусрету остварио дабл-дабл са 14 поена и 10 скокова, што није био његов препознатљив ниво.

"Добро смо почели меч, али смо потпуно изгубили контролу у другом полувремену. Чак и када смо стварали отворене шутеве, промашивали смо, била је то једнострана утакмица - промашивали смо и бацања, они блокирали шутеве, скакали нам у нападу", рекао је Јокић.

"Почињем од себе, имао сам неке изгубљене лопте. Не немарне, лопта ми је ударила у ногу, али изгубљене лопте које ми се иначе не дешавају. Не знам шта је узрок, морамо да будемо бољи као група. Осећао сам се добро физички, али нисам играо добро, видећемо", изјавио је Јокић.

Денвер је и даље првопласирани тим Западне конференције два кола пре краја регуларног дела сезоне, са скором 52-27. Мемфис је на другом месту са учинком 50-29.

image