Спорт

Кадети Србије бољи од Мађарске у генералној проби пред Европско првенство

Кадетска репрезентација Србије победила је селекцију Мађарске у гостима са 1:0, у последњој провери пред Европско првенство

У последњој провери пред Европско првенство у Мађарској, кадетска репрезентације Србије победила је вршњаке из земље домаћина шампионата резултатом 1:0.

Утакмица је одиграна у тренинг центру мађарског Савеза у Будимпешти на једном од терена где ће се играти и дуели завршног турнира.

Гол одлуке постигнут је у 71. минуту после акције из корнера, кад је Андрија Максимовић прихватио додавање Андреја Петровића и прецизним шутем са двадесетак метара савладао голмана домаће екипе Данијела Раднотија.

Орлићи су меч почели у саставу Радулашки, Ћук, Милосављевић, Поповић, Тегелтија, Јоцић, Радојковић, Митровић, Алиловић, Сремчевић, Јовановић.

У наставку сусрета, шансу су добили Спасојевић, Џодић, Ђурић, Петровић, Делибашић, Максимовић, Стојановић, Јанковић, Војновић, Суботић и Вукојевић.

Првенство Европе игра се од 17. маја до 2. јуна, а наша репрезентације стартује 18. маја управо у Телки Тренинг Центру утакмицом против Словеније.

Меч 2. кола против Италије на програму је 21. маја на стадиону "Нандор Хидегкути" у Будимпешти, а три дана касније у последњој утакмици групне фазе турнира Србија се састаје са кадетима Шпаније.

image