Спорт

Дуљај: Не знам како даље, али Партизан ће да живи

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је након новог пораза црно-белих, да се клуб налази у изузетно тешкој ситуацији
Дуљај: Не знам како даље, али Партизан ће да живи© FK Partizan

Партизан је у гостима поражен од Чукаричког са 1:0 у 31. колу Суперлиге Србије. 

Црно-бели се налазе тек на четвртом месту на табели плеј-офа Суперлиге Србије са 57 бодова колико има и петопласирана Војводина.

"Како даље? Немам одговор на то питање. Изузетно тешка ситуација, мислим да никада нисмо били у оваквој ситуацији. Оно што могу да кажем је да ће Партизан да живи и даље. Живео је и живеће. Много тешка ситуација за нас", рекао је Дуљај после утакмице за телевизију Арена спорт.

Тренер Чукаричког Душан Керкез признао је да је његов тим заслужено победио.

"Показали смо у овом тренутку да смо бољи. Честитам мојим момцима на игри и пожртвовању. Кажу тешко је победити два пута исту екипу у пар дана, али није немогуће. Ми верујемо у нешто сви заједно и надам се да ћемо до тог циља доћи. Дуљају и Партизану бих пожелео много среће, а ми морамо да се одморимо и спремимо за још важнију утакмицу са ТСЦ-ом", навео је Керкез.

Чукарички се тренутно налази на другом месту СЛС, које води у квалификације за Лигу шампиона, са 65 бодова.

Партизан ће у среду на свом терену без присуства навијача дочекати Црвену звезду, док ће Чукарички дан касније гостовати ТСЦ у Бачкој Тополи.

image