Спорт

Мијаиловић апелује на навијаче Партизана: Дочекајмо Реал господски

Први човек београдских црно-белих огласио се после ружних сцена са краја меча у Мадриду
Мијаиловић апелује на навијаче Партизана: Дочекајмо Реал господски© Dusan Milenkovic/ATAImages

Председник кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић позвао је навијаче црно-белих да на господски начин дочекају екипу Реала у Београду.

Кошаркаши Партизана повели су са 2-0 у серији четвртфинала Евролиге против Реала, пошто су у четвртак увече победили екипу из Мадрида са 95:80.

"Величанствене две победе у Мадриду, честитам играчима и стручном штабу на избореним резулататима. Инцидент који се догодио на самој завршници утакмице није утицао на крањи резултат, то је за нас изузетно важно. Фер и спортски смо изборили две велике победе у Мадриду. Исписујемо нове странице богате клупске историје, нећемо дозволити да један тренутак умањи наш велики успех. Оборили смо све рекорде, померили границе кошарке, наставићемо и даље да их померамо", објавио је Мијаиловић на свом Инстаграм налогу.

Додаје да је Реал увек за Партизан био пријатељски клуб.

"Без обзира на немилу ситуацију дочекаћемо их крајње пријатељски. Проживели смо лепе тренутке ове сезоне до сада, после много година, све је у нашим рукама, успех нас тек очекује. Наше најјаче оружје поред ове сјајне генерације момака, су наши навијачи, најбољи кошаркашки навијачи на свету. Сви до једнога дочекајмо господски екипу Реала, свима желим добродошлицу у Београд, центар европске кошарке. Живео Партизан", закључио је Мијаиловић.

image